haiso
Píšu strašně moc!

Re: FreeKec Brdské bandy

Bože žába 8o 8o 8o
>VanquischPhoenix>C3Flatgekko>AX Wraith>Waterra TwinH>Bombič>TRX4 JK>Losi RockRey<
[url]http://rohaweb.wordpress.com/[/url] - [url]http://haiso.rajce.idnes.cz/[/url]
Brdské lesy hír
:arrow: viewforum.php?f=82
tomyprodejcz
Píšu hodně

haiso píše:Bože žába 8o 8o 8o

Láda si to umí užívat usmíval se od ucha k uchu jak si tam spokojeně jezdil sem a tam v tom marastu spokojenějšího člověka v tu chvíli těžko hledat :-D , ale pak se nepřející Fabián nasral a bylo po srandě
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima :-)
maztekk
Veterán fóra

No nic Rosťo, pro tebe to schrnu.

Po cca 300 m jsme zjistily že Zdenda když jede rovně vlastně opisuje kružnici :-D To máš tak když půjčíš wraita prckům ať si zajezdí. Utržený ten boční držák serva. Oprava zdrc páskou.

Po cca 2 km začalo Tomášovi zlobit servo, přešlo to až k hodinovému zjišťování proč gerard pořád couvá na plný plyn a ujíždí z dohledu, na nic nereaguje. Kdyby si to viděl, v jednu chvíli byli všechny střeva mimo wraitha a testovala se funkce jednotlivých věcí. Prostě takový had vedle auta, tu vysel régl, tu motor :-D Do toho změť všemožných kabelů. Při této opravě si Bomber začal trošku pocukávat jako aby už jsem jely. Ve finále už jsme to chtěly vzdát, když tu mě zasáhla myšlenka že tak to dopadnout nemůže a čirou náhodou jsem objevil v baťohu dva měsíce hledaný régl. Tož jsme to nějak poštelovaly a mohlo se vyrazit.

Pokud by v tu chvíli nezačal divočit i Bomber, plný plyn dopředu, občas nějaký ten cuk atd. Sundal jsem jednu bočnici napojil jiný motor a najednou zase pohoda.

Nuže vyrážíme znovu a po chvilce Zdenda s Wildou stojí a naopak se nehnou ani tam, zpátky ni krok. Zdenda nandavá sluchátka a pokračujeme dále. Toma wraith s krásným funkčním réglem, změtí kabelů trčících ze všech stran jede jak kdyby se nic nestalo a kupodivu i Bomber už nedělá ptákoviny a jede jak má.

No a pak to přišlo, přijely jsme k takovému krásnému jezírku. Z počátku vypadalo moc pěkně, ani nijak nezapáchalo, prostě idylka. Když tu si nějaký kokos (samozřejmě já) řekl že dole musí být luxusní bahýnko :mrgreen: Po zjištění že k bahnu cesta modelem nevede sem to vzdal a řekl si že nemusím jezdit všude. No ale Tom mě hecl že jako musíme to přenést a tak se Láďa usadil na nejbližší pohodlný kousek mechu a v tom se v něm zase něco hnulo. Úsměv střídal úsměv, Bomber lítal na 3s tam a zpátky, zase tam, zase zpátky a tak pořád dokola až se Láďa zamyslel a řekl si. Tak stačilo pojedem, bohužel v něm hrkl zase ďábel a dáme to ještě jednou. Kdyť je to prdel :-D Byla ohromná, jenže při tom posledním průjezdu se Bomber zahrabal. Tom obětavě přijel na pomoc se svým kabely omotaným wraithem. Jenže bylo pozdě :-D Bomber dal sám od sebe kupředu plný plyn a hrabal a hrabal a pořád dál až se z něj začlo kouřit. To už jsem nevydržel zvedl se ze svého pohodlného posezu a běžel na pomoc. To co jsem cítil po té co jsem se k němu dostal bylo nemilé, bez prdele jsem myslel že mi normálně shoří a tak jsem ho nemilosrdně vytrhl z té bahení lázně s tím že odpojím baterku páč si někdo v axialu řekl že to auto prostě nepotřebuje vypínač. Naštěstí Tom zasáhl a i přesto že si po cestě ke mně nabral dost hustě bahna do bot přiběhl obětavě na pomoc a baterku sme odpojily. Za což jsem se mu hrozně smál a tímto se i omlouvám a ani nevím jestli jsem poděkoval. Každopádně já bych to pro něj udělal taky a v tu chvíli mi ta celá situace připadla tak hrozně směšná že to snad ani jinak nešlo :-D

No a potom už jsem jen vylezly na nějaký ten kopec, posbíraly pár kilo střepin z granátů koukly na nějaké ty kopečky které už jsme dříve zdolaly a mazaly zpět.

Závěrem bych jen podotkl že na tento den si budu pamatovat do smrti. Jsme skvělá parta a votom to je :FINE:
gweck
Častý přispěvatel

Nádherné shrnutí :OK: Jenom bych doplnil, že Tomášovi nahoře Žéár ujel sám na výlet a já jsem za velkých světelných efektů zapojil dvě lipolky do sebe, ale to byly takové drobnosti, že to vlastně ani nestojí za řeč :-p
maztekk
Veterán fóra

gweck píše:Nádherné shrnutí :OK: Jenom bych doplnil, že Tomášovi nahoře Žéár ujel sám na výlet a já jsem za velkých světelných efektů zapojil dvě lipolky do sebe, ale to byly takové drobnosti, že to vlastně ani nestojí za řeč :-p

:FINE: :oops:
tomyprodejcz
Píšu hodně

Lépe to popsat Ládo nešlo :-D, nemáš vůbec zač jak píšeš udělal by si to samé, ty si mě zase zachránil s tím regulátorem. A hlavně jsem tě vyhecoval, tedy spíše pošťouchl ty jsi tam sám chtěl :-D :-D
Tuto expedici bych nazval jako opravdový boj o holý život a jen týmová spolupráce nám pomohla to zvládnout. To jdou pak veškeré útrapy stranou a i přes vše to člověka neskutečně baví. Zkrátka normální expe nejsou nic pro nás čím větší etrém tím lépe, dokonale strávená neděle. Na mém žebříčku to předčilo i bouřku na Jineckých hřebenech :OK:
Jen se bojím co nás čeká příště no uvidíme, beru všechny díly radši dvakrát :-D
haiso
Píšu strašně moc!

no tak to je bomba uplne vse vidim nazivo .. se zaujetím jsem přečetl vše Lado a rehtam se tvymu spisovatelskymu strevu a pribehu este ted :-D :-D
no to je prave na tech Brdech a nasi parte super = ze se fakt na zadne expe nenudime a je vzdy na co vzpominat :tleskam:
jen tak dal chlapííí at je tady o cem diskutovat, co prohlizet a co resit :FINE: :FINE:
P.S. za chvili to bude na knihu i s obrázky např. " RC4X4 Dny Brdské party v Brdské krajině "
>VanquischPhoenix>C3Flatgekko>AX Wraith>Waterra TwinH>Bombič>TRX4 JK>Losi RockRey<
[url]http://rohaweb.wordpress.com/[/url] - [url]http://haiso.rajce.idnes.cz/[/url]
Brdské lesy hír
maztekk
Veterán fóra

No tak jako můžeme si začít psát takový menší deníček našich akcí :mrgreen:
haiso
Píšu strašně moc!

dobre kdo si bere novou Brdskou funkci kronikáře pánové.. :?: :idea: :mrgreen: ja uz jsem fotograf :-D :-D ..Lada je nacelnik :-D :-D Luky je planovač :-D :-D
Brdské lesy hír
Mara
Přispěvatel

Láďo,tak to je slušný story :-D :-D :-D
AXIAL SCX10 "Suzuki Samurai"
Letec
Přispěvatel

Kdo jiný by mohl psát historii toho co jsme zažili v v BerBrdském trojůhelníku,než Náčelník :-D
CFX-W- Jeep Mighty
CFX-W-Jeep 6kolka
haiso
Píšu strašně moc!

to je dobrý BerBrdský :-D :-D
Brdské lesy hír
maztekk
Veterán fóra

Náčelník být na hovno spisovatel :-(
tomyprodejcz
Píšu hodně

maztekk píše:Náčelník být na hovno spisovatel :-(

Neřekl bych Ládo tvoje slohovka neměla chybu ;-) .
tomyprodejcz
Píšu hodně

Letec píše:Kdo jiný by mohl psát historii toho co jsme zažili v v BerBrdském trojůhelníku,než Náčelník :-D

Karle kam na ty výrazy chodíš je to super :tleskam:

Zpět na „Brdské lesy“