Hele, kdyz tak nad tim premejslim, nepovystrcil se ti v tom konektoru na baterce jen nekterej dratek? Pri neustalem nastrkavani na samce se mi to uz stalo, zastrcil jsem hezky zpatky a nevenoval tomu pozornost. Nebylo to zvenku ani nijak videt, ale pri zkoumani v prstech se prozradil..
Dnes jsem byl v modelářství a měli tam banánky 3 páry za 120kč, ale na 4 baterky by to bylo 480kč což není málo, takže jsem zkusil koupit nacvakané servokonektory a naletuji je. Snad to pomůže.
Nacvakané servokonektory pomohly, takže zase skáčeme přes kaluže. Tím jsem se do dostal k dalšímu dorazu. Nedalo mi to a pořídil jsem si naviják. Věnujete mu nějakou zvláštní péči? Sice se jeho namočení snažím vyhnout, ale voda se na něj asi časem dostane.
Takže malý posun, Iroky (zatím super) Stěrače, driver světla na zahrádce vzad (zatím nezapojena) a naviják ovládanej dálkáčem. Použiji fotky od Vítka, kterému za ně tímto děkuji. http://plutoone.rajce.idnes.cz/Axial_SCX10#00001106.jpg
Jasne. Cim dal, tim vic az poznas sam, ze je treba ho zahodit. Nekdo don fouka silikonovej, nekdo WDcko, ja treba oboje, pomuze mu v nouzi i kontaktol :-D ...
Sem cetl i jinou, vlastne uplne opacnou radu co ti daval jeden zkuseny clen fora - na jeho rady klido dej, neplaca do vody. Ale jakmile se motor zacne ozyvat, vic rve, hreje se, zere baterku,nejede - tak ho muzes bud zahodit rovnou, a nebo mu ten olej este zivotnost prodlouzis. Pokud mas rozebiraci, rozeber,peclive ocisti, do kondice vrat akorat loziska jestlu je ma a jedes dal. Ovsem speed eco je plechovka, asi to rozebrat ani nejde, a vsichni tady od nas nekdy do nej olej nalili. Kdo maze ten jede.
Mam v mensim modelu malej stridak. Prodavac modelar se na muj dotaz pri koupi 'muzu to prolejt wdckem?' slozil hruzou pod pult. Ovsem motor jezdil jezdil a pak najednou zasvinenej prachem a vsim tocil tak pul, 3/4... No a tak prislo na radu prostriknuti a ejhle, este jezdi...
Hele mě dával dokupy tyhle plecháčky Renda, docela mu to šlo, musíš ho otevřít, ty zápatky šroubováčkem ohnout aby šel vytáhnout ten vnitřek, rozumim tomu hovno takže když motor dojede že ani volej nepomůže tak prostě koupím novej ;-)
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Já se k mazání motoru vůbec nepřikláním. Po brodění vodou či blátem, motor propláchnu a protočím ve vodě z kohoutku, když vyschne kápnu WD40 zvenku na kluzná ložiska a do komutátoru stříknu kontaktol a protáčím už jen rukou. Olej bych dovnitř nestříkal vůbec. Dle mého by se jen na uhlíky lepil a připékal bordel, víc se to bude brousit a dochází tím k většímu jiskření až to může odpálit régl. Prostě když je tam motor dlouho a vím, že dostával hodně zabrat, tak po čase obětuji raději 3 stovky a mám klid. A ten starý nechám na příště až budu vědět, že pojedu do bláta. Takto to provozuju 2 roky.