Mám radost jak to pokračuje a dávám sem nějaký ten pokrok. Stále se hrabu v palubní desce a konečně začíná nabírat na finálním vzhledu. Už bych na to skoro potřeboval mikroskop, protože ty malé dílky je peklo. Nejhorší je, že když člověk ujede od pravého úhlu, tak je to při té velikosti hned vidět.
Ale dávám si opravdu záležet a nic nechci uchvátat, takže to žere fakt čas. Tuhle jsem dělal čudlíky do středu konzole a rádio. Chci aby vše bylo podsvícené a tak podlepuji sklem, včetně displeje rádia. Na to jsem hodně zvědavý, jak to bude ve výsledku :wink:

Takto je to nahrubo posazené. Dole mám ještě další čudlíky, ale chci ještě dodělat podsvícený autozapalovač a štelování klimošky, nebo co to je a pod rádio půjde vysílačka, tak to podlepím sklem dohromady.

Dnes jsem se pustil do palubní desky. Nemohl jsem najít vhodný průměr rámečků budíků a nakonec vyhrála propiska na tachometr a obal z injekční jehly na menší budíky. Klucí ale vypilovat sklíčka byl porod :roll: No nakonec se povedlo.

Vybrousit palubku byl také oříšek. Tedy hlavně s vyměřením. Málo místa, ale dopadlo to dobře.

Takto je to pohromadě.

Ty budíky se mi líbí jako sWiNě. Teď jsou ještě zamaštěné sklíčka od prstů, ale fakt se mi to líbí.

No a poslední fotka je, jak by to tak nějak mělo svítit. Tohle jsem přesně potřeboval do rozjezdu. Teď dělám každý den a jak se to začíná rýsovat, tak mě to už zase hrozně baví a pojedu dál. Těším se až dodělám tu palubku, protože se přesunu na větší části, které půjdou díky velikosti rychleji. Věřím že ten Def bude pecka :HOPS: