Filip: nojo kdybych jezdil furt jen v čisté vodě, tak by se to dalo přežít, ale nechci teda s sebou vozit třeba toto
Určitě to těm gumám neprospěje a rozdělávat 48 beadlock šroubků po každé jízdě mě fakt netáhne. Žádné díry dělat nebudu.
Pedro: hele já bych to nezatracoval, něco na tom bude, fyzika platí i ve světě desetkrát zmenšeném. Je to tak jak píše Astala, než jsem dojel na místo, tak jsem vezl auto v batohu na kole tudíž v té venkovní teplotě bylo už asi dvacet minut a jak jsem ho vytáhl a postavil na zem, tak se hned dělaly propadliny a nevracely se. A to i po obyčejném zmáčknutí rukou, nemluvě o místě, které bylo styčnou plochou s povrchem. Vyfocené to nemám, ale snad je to dobře představitelné. A propadliny byly celou dobu ježdění, ale auto projelo asi 300x víc, tak jsem byl spokojený :lol: Na tom sněhu to snad zas tak nevadí, ale v létě na tvrdým a na šutrech by šla ta guma asi rychle do kytek, no uvidím, jak se to bude chovat v teple. A rozdíl mezi pokojovou teplotou a venkovní je teď u nás cca 35°C, což už myslím na fyzikální vlastnosti vliv mít bude.
O hvězdě samozřejmě vím, však je to i v návodu od axiala. Jen se bojím, že se to sice vracet bude, ale zas už to nebude mít takovou průjezdnost. No uvidíme při jarních teplotách, v zimě na sněhu to asi nechám.
Tady jsem našel fotku aviarovu
Astala: myslím že u 1.9 je ten problém úplně stejný jak u 2.2 jen u těch větších je to zřetelnější a okatější, protože maj prostě větší objem, tak je tam více prostoru k promáčklinkám :lol:
edit:
matezz: jo návod mám taky, ještě si budu muset ten výsledný tvar rozmyslet :lol:
petos: no to čumím, že tobě se nebortí, tady mi něco nehraje :lol: videa máš vždy pěkné, dívám se. A na poličce ho takhlé stát nenechám, mám udělanou kozu z autolékárničky 8)