Hlavou mi poslední dobou dost vrtá myšlenka na využítí haly. Měl tam být koberec pro on roady ale vzhledem k upadajícímu zájmu a jasným reakcím lidí co ke mě dojdou a okamžitě se zajímají o expedičáky. No rozhod jsem se že v hale udělám kopce a pokusím se udělat pěknou přírodu s domečkama mostkama atd. Prostě čučavou záležitost nejen pro nadšence ale i pro veřejnost i s půjčovnou,aby to trochu pomohlo na financování haly. Najdu blázny co si chtějí zamodelařit ve velkém???????? Prostor pro kopce 12X11m cca 130m2 plus zázemí pro nabíjení atd. :CHI: :FRIENDS:
HM tam by se mohla otočit i moje tatřička 8x8 (d-98 x š-25 x v-31 cm) takže s výstavbou samozdřejmě v případě realizace pomohu a pohlídám si nosnosti mostu a výýšky podjezdu :OK: (jen otázkou kdy bude jezdit - to tvrdím již nějakých pár let)
Kdyby zůstalo počasí jak je ,tak by to bylo super,konečně projedu tatrovku bo za domem se to špatně testuje,přez zimu jsem dlubal a hrál si,a teď hurá do akce,vše nabito,promazáno,heslo dne vždy připraven,a jó ještě mě to baví :YOP:
Já taky dorazím s novinkou. I když jsem ji koupil a o nic se nezasloužil. Ovšem můj čas je teď nulový. A jak člověk nemá dílnu doma je to na prd. No každopádně pojedu se svým autem. Jarku prosím tě mám u Bandolíků 2Ks baterek, mohl bys mi je vyzvednout a dovézt??? Jestli ti to výjde. :BYE:
Nazdar chlapi, tak čo je s tým počasím chceli by sme s BIBO 78 zajtra prísť počet aut 3-4ks. Aspoň teda napíšte ráno či sa akcia koná alebo nie podľa toho sa zariadime Okolo 9.00hod chceme vyraziť z Púchova za vami tak nech nemeráme cestu zbytočne.Nabíjačka už nevie čo má robiť valí 7 lipolku po sebe a už je jak žehlička :-D ....verím že to vyjde tiež by sme boli radi ak by dal niekto tel. kontakt do SZ keby niečo :BYE:
SCX-10 2.4Ghz CHEROKEE
SCX-10 2.4Ghz HONCHO/JEEP JK
E MAXX brushless turnigy 150A
E MAXX brushless mamba monster
nejeké éra