Já už před pár dny vyhodil i návěsy a kromě auta od vlasty nemám nic. A krásně mi to frčí i na velikost 400%. ALe pak comp zbytečně hučí a Tak jsem to stáhnul na 200%.
Já pařim na noťasu takže některé hry mi dělají bordel :-( Chtěl jsem vědět, zkoušel někdo už nějaké rozšíření mapy? Vlasto kde vzal Matbre ten mod s tvými návěsy, jak vezl tu nádrž?
No jelikož mám auto od Vlasty, které je dokonalé, tak žádné mody nepotřebuji. Co chci si na auto namaluji a jsem spokojený. No a návěsy občas nějaké vyzkouším, ale vždy se stejně vrátím k původnímu. Hra mi vyhovuje jak je. Důležité je pro mě ježdění.
díky Matbre ;-) Carlos úplně tě chápu, akorát nemám čas se učit skinovat, právě že jsem rád že si aspoň zajezdím. No, možná se do toh taky časem pustím, u Vlasty na foru je dost návodu co a jak. A toho si cením, ještě jednou díky. Jen víc takových lidí kteří se chtějí podělit :tleskam: Edit: Matbre já myslel že to je od Vlasty, tady bych se musel registrovat a to se mi moc nechce :-( Každopádně díky ti ;-)