To už se řešilo ve vlákně "řízení SCX10" a dle mého to extra dobré není. Nastává problém že musíš zvednout a poposadit tlumiče, což už umíme. Tedy spodní úchyt :lol:
Další problém nastává, že aby to mělo alespoň rejd jako když jsou páky těhlic vepředu, tak musíš uříznout jeden držák na link a ten bude držet už jen na jednom.
A třetí problém si myslím, že bude také v dráze řízení a krátká páka serva. Jak na to koukám, ten čep jen kousek pod servem, musí být spojovačka a prostě to neotočí do maxima, tady alespoň na jednu stranu.
Když by se dala dlouhá páka serva, tak by vypadalo asi divně. To je tedy jen můj názor. Ty páky těhlic to chce mít nahoře. A ta cena za jeden plech :roll: To už je lepší to nechat vyřezat od šikovných kluků z fóra za pár stovek :lol:
A tím se dostávám k další optické změně na Tacomě od mistra Lee :-)
Beadlock límce alá LeeLee mě vyřezal tyto límce, které se mi od počátku mého RC dobrodružství s Tacomou moc líbili, jenže na 1.9 jsem je nikde neviděl.

Následovalo barvení a mezitím jsem převažoval auto a lepil docela dost děr v pneumatikách. Už jste někdo zkoušel dávat gumu naruby? Vypadá to srandovně :-D

Na límce jsem použil barvu co mám na lexance. Jako je to pěkné, ale pokaždé když barvím a pak přiložím k autu tak oproti boudě víc svítí a já se hrozně divím, než si uvědomím,
že je ta červená na boudě přestříkaná černou a tudíž je tmavší. Pak jsem porovnal barvu starých límců a je vidět že časem taky ztmavne.

Tentokrát jsem zvolil černé šrouby okolo límců.

A tady je to z boku. Takový drobet traktor :lol: Pro víc všímavé jsem otočil vzorek gum, protože jsou po 11. měsících zmydlené jak staré po dvou letech. Všimněte si také náklonu předního tlumiče. Tím se chci ještě dostat k tomu Slickovo hornímu držáku. Vzpomeňte si na fotky z předělání, že jsem ten držák ještě provrtal, abych se dostal co nejblíže k ose středu nápravy a stále je to málo a při max křížení a rejdu se guma lehce dotýká pružiny. Takže ještě udělám nové držáky aby bylo vše jak má být, když už to tím prochází :wink:

No a pro Míru něco k novému těžišti. Chtěl bych to ještě snížit, ale to znamená výrobu těch držáků a nových podběhů, protože už tyhle to měli s tlumičem jen tak tak. Vzadu to poposadím jen o tu direčku víš, což je 5mm :lol: A předek bych mohl tak o 8mm, aby to bylo nějak v rovině. Víc z toho nevymáčknu.
A to samé platí o celkové váze :-I Já celý večer laboroval nad čísly. Na A4 nakreslil auto a ke všemu dal váhy a rozpočítával, kolik gramů nechám na zadku. Jenže zadní kolo mělo jen 100g olova a na celkovou váhu šasí a boudy to zas tolik není, takže to dopadlo tak, že jsem z každého zadního kola vzal 30g a ty dal na předek, protože jsem chtěl vytvořit rozdíl 440g a to přesně vyšlo, takže Tacoma váží opět 5kg a méně ubrat už nemohu :-(