co dat neska za poledne, az bude posrany vedro a nepude nic jinyho delat, rychly orty? tak na hodku treba max? co? prida se nekdo? treba v jednu, v dve, co?
ty kraso, sel bych hrozne rad ale to asi jeste nebudu mit hotovou boudu :-( . Chci to it hotovi do klete takze na tem delam kazdy den abych to stihnul.
Nocni by lakala, ale patecni vecery mam nejake to zpivani a tento vikend drandim nejen po mem panstvi s bagrem. Okolo studny, okolo rybnika a tuhle a tamhle. Takze prace nekonecne a jen tri dny s masinou, ze bych spachal nejakej poligon na trialek... Nu samozrejme...
ja jsem jen nahodil udičku tak třeba sobotní ježdění :-p vy to hned berete jako hotovou věc :-D :-D to mě jen tak napadlo je mi jasný že má každej nějaký jiný aktivity já třeba mužu lepit kastli :-p :-D
Nahozena udicka s lakavou navnadou, kdyz uz jsme u toho, zvazujete tu sobotu pred Kleti? Malebna vesnicka s hospudkou typickou ctyrkou, taboracek, stany (prespani za hospodou, takze rano socialni zazemi - panske i damske zachodky a tak)...
ja bych sel dokud se wolff neahani po kolech a kardanech ehm ..
...ale nemam sviceni. honzik ze mi to vyrobi a asi sme se nepochopili, on mi misto vyroby prevadece spojitosti maluje do fotek rozsviceny svetla :-D ale co, chtel jsem po nem aby auto svitilo a vsichni na fotce vidi, ze sviti :-D
leda bych nahodil papirovou kastli range, ta svetla ma :-D