Na dveře prdím. Je to taková volná místnost a až budou děti, tak se bude muset pokoj udělat celý. Ano je to natrvalo a ještě přibude třetí část, která dokončí rukáv. Na fotce to není vidět, ale vedle této kéry je už biomechanika stejného rozměru. Jen finále bude nejhorší, protože to půjde do holeně a to bude asi hodně bolet :roll: Vím ,že na to plno lidí není, ale jak se říká jinej kraj, jinej mrav. Já jsem prazvláštní člověk. Býval jsem do 27 let hodně dobrý skejťák a v tomto oboru jsem dodnes pro mladé Vimperská skejtová legenda (
STARÉ VIDEO. Dvacet let naušnice, momentálně X let v každém uchu 4mm kruh s hroty, poslouchám
Metalcore, chodím na kapelky a sloužím vlasti :lol: Takže asi tak. Jinak bych se ale přisoudil jako hodný a slušný člověk. U nás je to dost dáno okolím a těmi lidmi s kterýma se člověk stýká (Samotáři) :-D
Líbilo se mi když přijely na závody Plzeňáci a kamarádka od nich mi povídá " Ty Petře víš čeho jsem si u vás všimla? Vy jste tady všichni hrozně potetovaný :lol: " Člověk se rozhlídl kolem a od komisařů po místní známé, 30-50 let všichni vesměs rukávy :lol:
Tohle video přesně vystihuje náš kraj. Mimochodem Ti dva na videu jsou moji známí ze Strakonic a v reálu je to otec a syn, kteří mají káždý svou kapelu Delikvence a Carlos a jeho kojoti. Někdo možná bude pomatovat kapelu Telex Tohle video se mi líbí hrozně moc, takže ho dám i s náhledem.
[youtube]RhIyQoyYfK4[/youtube]