pul osmou berem i my bez svetel, hodku nez padne tma to dam. ve tristvrte na devet bylo neska tak nak na hranici a ja se dyl nezdrzim. pak musim za fandou rozmasirovat mu ty zada, pp rehabce bude ztuhlej ... uuu ...
no... ja tu stojim jako debil uz hodinu, sice pravda vazne neprsi ale nechapu, co je tady zabavnyho. na chvilku mi vystacil tady ten hup do podchodu k nadrazi, ale ani na tom to moc nekrizi. do merkury uz jezdit nejdu.
to vis, Pito, my sme masla. my se na tom asi nedomluvime :-D
i kdyz ja se k tobe na drahu tesim pomalu leta a prevelice. zvazuju aspon sobotni ucast, kdyz ne i v patek... ale to vis musim se dovolit doma :-D a bojim se ze to stejne zase neklapne pro tisic jinejch duvodu (prvni skolni den za dvermi a tak) a nebudu nic slibovat. ale az budu u diare tak to hned proverim...
pro ukazku jak je to u nas s domluvou krz jezdeni nazorny priklad:
Kluci, neprsi. auto mam v kufru a STALE nevim co je u vas 'odpoledne'... a kde?
ty woe Míro,když se domlouváme tří tak to snadno domluvíme po telefonu :-D Dnes,šestá Složiště.Jen když jsem jel kolem,tak tam ordinoval bagr a tatry a cedule zákaz vjezdu vypydala taky zánovně,nechám tedy auto přes silnici,pár metrů směrem zpět ke Srubci... Wolfe nebo mě před šestou vyzvedneš,nebo jak? Hele klucí a co víkend?Mám celý volno,krom soboty dopoledne.Vyrazil bych římovsko-pašijová cesta,pršelo tak potůček bude.