No jó vlastně já úplně zapomněl ;-) Budu muset prohledat holce hračky ;-) Ještě najít nějaký matroš na zadní světla a přední blinkry.Musim skočit do baumaxu jestli tam nemaj nějakej ten plast
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
A tos to chtěl zabalit? :OK: já se snad do toho taky v zimě pustím.Su rád,že tě překecali a vznikne pěknej originál,pěkný :tleskam:
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Díky Balů taky jsem rád že jsem to nezabalil.No originál to bude stopro :-D Mě štve že se mě ty boky narovnaly. Jsem to měl hned podlepit podle rady od stifajze a měl jsem klid.Hold jsem se poučil pro příště :-D Aspoň bude mít ta moje s čim jezdit a trénovat :-)
Axial SCX10 Toyota FJ60 TF2 Toyota Hilux Axial SCX10 Land Rover Defender Cabrio HPI Blitz
Jo Wendis kde si sehnal ten lexan na ty okna?[/quote]
Máš to krásný !
Prosím Tě podívej se do svařečských potřeb - ochranná fólie do kukly je to asi 1-1,2 mm nádherná folie. některé poměrně velké v ceně do 20.-Kč Měl jsem to na Dingu jako boční okna a líbilo se mi to.