Desťák
Přispěvatel

Re: Desťákovo Gázík z Vimperka

Ty bláho.....Včera sem asi dvakrát restartoval počítač s tím že je starej a nedává to tady a ono furt nic? :-p není možné že to je tady nějaký přibržděný,nebo sem já zabržděnej? :-D :-D :-D páč ostatní stránky normálně šlapou :-I
kali99
Přispěvatel

naviják dobrej :FINE: mne to de taky pomalu myslim ze se to tu nekde řešilo :-p
Desťák
Přispěvatel

Takže dnes přišel balíček a v tom řidič a spolujezdec ze star treku :-D :-D :-D No a kouzelnej méďa letec půjde dozadu a bude se jen vozit.Už je to starej pardál a své má odjeto :OK:

Obrázek

Obrázek
Desťák
Přispěvatel

Jináč příští víkend vypukne ten náš Vodník :BYE:

Obrázek
Desťák
Přispěvatel

No a tady už všichni sedí :OK:

Obrázek

Obrázek
Mira
Veterán fóra

Mas cely hejno pandulaku, to je dobry. Ale nejlepsi je ten stojanek pod autem :FINE:
Mara
Přispěvatel

Desťák píše:Takže dnes přišel balíček a v tom řidič a spolujezdec ze star treku :-D :-D :-D No a kouzelnej méďa letec půjde dozadu a bude se jen vozit.Už je to starej pardál a své má odjeto :OK:

Obrázek

Obrázek

Tak bacha ať ti s tím ty dva neodletí :-D
AXIAL SCX10 "Suzuki Samurai"
Desťák
Přispěvatel

Máro,ještě jednou díky moc.....Mám z nich velkou radost :OK:
A Míro.......Víš jakou práci mě ten stojan dal? :-D :-D :-D Mě bylo líto toho chlapa řezat páč je moc hezkej a celou tu dobu jsem tak nějak pokukoval a najednou jsem viděl u Máry tyhle dva a bylo jasno :FINE:
Mira
Veterán fóra

Sou to nejaky konkretni? Ten cervenej pripomina doktora, McCoye, Kostru, znate prece... A ten zlutej zas pana Sulu, to je tusim.. Jak se rika tomu, co ridi, asi kormidelnik, kdyz je to lod :-D ... Co?
Desťák
Přispěvatel

No jasný :-D :-D :-D Je vidět že nás to zasáhlo všechny :OK: ale kdybys potřeboval oživit paměť tak mám doma všechny série na dvd :OK: :-D a ano zřejmě kormidelník :hura:
Desťák
Přispěvatel

Musím teď hned napsat jak zafungovala dnešní domluva na ježdění a perfektní :FINE: Normálně jezdíme s klukama z Prachatic a dnes se k nám přidal,Tábor,Plzeň a Volary 8o Takže jsme koukali jak blázni a bylo .10 aut,jedna loď a rychlé 3 x traxxas.Tak díky kluci za závod :OK:

Obrázek

A zbytek foteček je tady http://www.rajce.net/a11728877
PitaW
Píšu strašně moc!
Kontaktovat uživatele: WWW

Vodník se blíží, auta tuní , Tacoma stojí ale Desťákovo auto se připravuje na závod, včetně na vodu. Zde probíhá zatěsnění elektroniky, aby jsme mohli blbnout v pátek večer v potůčku a pěkně si na sobotu odpálili auta :-D

Obrázek

Další věcí jsou pancíře diferenciálů. Můj rukopis. 0,5 nerez plech, naohybaný do přesného tvaru a napatlaný Chemoprenem extra fix.

Obrázek

To samé nápravy

Obrázek

Zde je poloviční výsledek. Ještě je na fotce vidět nová dlouhá páka serva a Slickovo prodloužení.

Obrázek

A zde je už celý výsledek. Štětečkem plechy natřené na černo a auto je zase o něco víc odolné, než bylo a připravené na pátek.

Obrázek

Obrázek
AXIAL SCX10:HPI GTI550, DSYS MDD90A,Spektrum DX3C,Tlumiče 100mm,Hitec HS-7954SH,Interco IROK,2x naviják,4950g
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas/#
http://www.youtube.com/watch?v=DdOn6PrH ... lIKSWrnKoq
PitaW
Píšu strašně moc!
Kontaktovat uživatele: WWW

Gázík je na kolech připraven na náročný víkend a jako dárek dostal od mojí ženy nápisy na kolech, takže mě neděkuj ;-)

Obrázek
AXIAL SCX10:HPI GTI550, DSYS MDD90A,Spektrum DX3C,Tlumiče 100mm,Hitec HS-7954SH,Interco IROK,2x naviják,4950g
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas/#
http://www.youtube.com/watch?v=DdOn6PrH ... lIKSWrnKoq
Mira
Veterán fóra

... :-D Jsem si to schvalne priblizoval, jestli tam napsala nejaky "toci se mi svet" nebo aspon... "Destak smrdi" a ona jen obtahla to co uz tam bylo... Tak nic, zadna prdel s vama neni :-D
Desťák
Přispěvatel

No koukám tady na to jako blázen :BYE: Parádní prácička Petře a děkuju a obzvlášť tvé ženě :OK: mám velkou radost.S tím namáčením nevim páč při mém štěstí to zjebu a bude po závodech.No i když bych mohl pak pořádat mistroství na Vodníku v rumech :-D :-D :-D Jinak Míro,je mě tě líto že sme tě nepobavili,páč Desťák moc nesmrdí ale svět se mu občas točí :HOPS: ale to je asi z toho co občas piju nebo kouřim :-D A dorazíš už v pátek či co?Moc se těším a bude to nejspíš velkolepé :CIAO: no....Tak jako vlastně vždycky :FINE:

Zpět na „SCX10“