No jo kluci, díky, psal jsem něco kolem 1000,- a né 3-5k :)
Je jasný že za víc bude víc muziky,ale nejsem sám a dát jen tak 3ku za nabíječ je moc. Takže když koupim tu první, tak to bude fachat?.
Jo a ještě co znamená přibližně nabíjet 2x dlouho? Za jak dlouho se taková li-pol 5000mha nabije?
Standardně se LiPol nabíjí proudem 1C, to znamená u nejběžnější 7,4V 5000mAh proud 5A. Teoreticky se do baterek nabije cca 120% nominální kapacity. Protože to lipostop vypne před úplným vybitím, nacpe nabíječka do nové baterky, podle nastaveného napětí na lipostopu, cca 4900 - 5100 mAh, což je přibližně hodina nabíjení. Když pospícháš, naprostá většina baterek bez problémů zvládá 1,5C i víc, na některých nových je přímo uvedeno nabíjení do 5C, což už myslím může mít vliv na životnost baterky. Ale i tak se dá beztrestně zkrátit nabíjení na nějakých 30-40 minut.
35W nabíječka Ti dá do LiPol dvojčlánku teoreticky max. cca 4A, v praxi spíš méně. Takže to bude přibližně hodina a čtvrt, nebo víc.
Když budeš nabíjet tříčlánek, bude Tě výkon nabíječky při nabíjení 1C omezovat už od nějakých 2500mAh.
Tak jsem zase kus pokročil a je to kráááásný autíčko s těma kolečkama :D
Ted bych měl montovat tu krabičku na elektro a jak jsem koukal, tak spousta(většina) z Vás má nějakou jinou. Je to kuli vodě, nebo kuli velikosti a co všechno se tam nacpe?, myslel jsem že jen regl.
Je to především kvůli vodě. No nacpeš tam régl a přijímač. Kdyby si měl i nějaký svět. modul tak ho tak asi taky šupneš. Já ho teda nemám,tak mám o starost míň. :-)
Jo jasně, no já jsem objednal nějakej axial setík asi s 6ti světýlkama(myslim 4 bílý a 2 červený) a co jsem koukal na youtube,tak tam řikaj, že k tomu nic extra nepotřebuju.
A co jsem koukal, tak tam maj lidi z boku na tý krabičce nalepený cosi jako minikrabičku s nějakym žebrovánim a já to tu mám i v návodu,ale nevim co to je :oops:
Jezis to je predrazeny modul, vy mate penazi na vyhadzovanie teda, tu mas za nejakych 250Kc aj s ledkami a s postovnym plus nejaky cas venovany zalozeniu payapalu.
To je přesně ono co kupuju,na kolik tě to dohromady vyšlo? Jsem línej to spočítat. Jinak koukni na můj poslední příspěvek,jestli to je ono,nebo si zadej do vyhledavače tamiya tlu-01 nebo tlu-02. Jsou to světelný moduly. Na jaký to máš stránce,manuál mám taky.
Nebylo by jednodužší kupit pár ledek třeba v Hadexu kablíky konektor do přímače nějaké ty odpůrky pospojovat a vyjde tě to max na 100. Ale v Hadexu v ostravě jsou teda ochotný jak prase. Když nevíš co chceš přesně tak ti šoupnou hnedka to co maj po ruce. A navíc když ti je 14 let :D To jsou ochotní ještě více... Raz jsem tam přišel s Taťíkem a hnedka měli lepší chování :D
Tvůj web mam proštudovanej od začátku do konce. Jsem rozhodnuzej pro ten modrej od mz racing myslíš že je dobrej. Nechci žádnej co se musí programovat to bych nezvladl. Chci at to blika kdyz zatacim do stran.