Tom60105
Píšu hodně
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: Domlouvání ježdění

Wole proc ne nedele rano??soboty makam.v. tydnu makam do 19h.takto se s vama uvidim pristi rok.proc uz se nepise do jezdeni ze se nekam jede ale domluva po mobilech??sakra prace. a co zbytek lidi co maj auta na policce??nebude nikod jezdit. jen Fanda, Wollf, Mira, Kowi a obcas ja?? to je bida.
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Fanda 9
Píšu hodně

No páč nám bylo jasný,že nikdo nepojede :-( tak sobota zkusíme jiný terén.Ale pokud bude účast,tak já půjdu na chvíli klidně i v neděli ráno.Včera jsme to zrovna probírali,že jezdí lidi tak jak jsi to popsal Tome.To je jasný,že je práce,chaty,chalupy,rodina,koníčky,ale že by se i v tom nenašla za půl roku(tak dlouho jsem některé neviděl) hodina...Třeba je to nebaví,nebo jezděj,sami nebo bez nás,což by se taky dalo pochopit,ale je to škoda.
Tom60105
Píšu hodně

nu prave jsem chtel jet i nekam jinam.Nevim proc ostatni nechodi.v zime zima v lete chaty a tak zbyvaj cca 4mesice a to nemaji cas.skoda.sobota nemuzu,nebo az po 16h.a nedele bych nekam sel, ale jinam nez sloziste.
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
Mira
Veterán fóra

tome ty musis mit nahrabano jako svine, denne do 7 a so do 4 to je hardkoor. jestli teda nechodis na pul treti ale od rana. proc jezdis oktavkou a ne bavorakem?? :-)

ja sem do outerka na vode a pak musim taky nejak jakoze pracovat, taky chci misto jezdeni a sypani pisku do prevodu auto konecne dodelat... mam tu veci na navijak, novyho pajdulaka, celni sklo, svetla, interier taky nehotovej.... vseho moc... ja tedy chvilku jezdit ne e
Fanda 9
Píšu hodně

ty woe nechte ty materialistický řeči,to nemám rád.Peníze,auta,to jsou p.....,když auta,tak modely,nic jinýho sem přece nepatří.Tak neděle ráno by jsme mohli k tomu Hamru,jestli máme ject přes celý město na Borek,nebo vypadnout zadem,tak je to jedno.Klidně auto vezmu jestli jste líní.nebo se bojíte spálit dva litry ropy.
Se tu nějak dohodněte,budu to sledovat.
Jo Tome,když jezdíte do Zahájí,tak jsi si jistě všimnul,mezi Municema a Zahájím v tom dlouhým lese,po pravý straně je ooobrovskej důl na kaolinit(šamot),tam by to taky někdy stálo za to se vypravit,zda by tam bylo něco sjízdnýho.
Mira
Veterán fóra

materialisticky kecy mam ja :-D nikoliv tom.

...taky bysme mohli prilezitostne ject pojezdit treba.. trebaaaa... do jinyho kraje za jinejma lidma! co vy na to, vycihnout si nejakou expedicku treba tech blaznivejch moravaku a vyrazit autem ci dvema k nim??? co? no nejedme ani za Pitou ale tak slovo do pranice je treba dat.. este treba do konce prazdnin, pripadne zkraje zari..?
Fanda 9
Píšu hodně

za mě by stačil ten PitaW :-D ,hele to minule bylo výživný,Vimperk,Homolka,trial,špekáčky pokec...bylo to boží,a ani by jsme nemuseli závodit,psát body,atd.jen nějáký sranda ukončení sezony-léta.Hlavně po tý expe je tam čas a místo na to vzít ty ostatní pojezdy co máme doma,páč se tam vyblbne jak trialovka tak rychlý auto,soudedí to s nějákým bike parkem.jestli se mikome nechce do vymýšlení,klidně Petrovi zavolám a zkusím to vybavit.
Tom60105
Píšu hodně

Nedele bych sel..kdyz nebude chcat..
Jinak ten lom moc neznam, aly myslim ze je tam zakazan vstup.. ale jiste nevim.. ted nedele vecir tam kolem pojedu..zase
Jinak prachy prehrabuji vidlema, octavku mam proto aby mne ty kc nikdo nezavidel..a nechtel obrat...
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
Traxxas Summit
poschlmartin
Píšu hodně

Ve Vimperku jsme byli o víkendu a Bikor-trať je pro shorty a různý holidajky jak dělaná a v sobotu byla půlka i čerstvě posečená takže travička pár cenťáků... Ale do konce měsíce zas povyroste a bude tak pro traxasy... Ale pěšinky se daj jezdit furt. Jen to občas může sežrat ten porost...

Pro auta on-road a rally včetně buggy je tam placu habahabakuk na různý blbnutí.

A ty offy: pátek gril, pivko, stan... Pak na expe a zas zpět k lahvi. Co víc si může kdo přát. A sobota je jen aby člověk vyprchal a mohl k domovu. Co Vám naservírovat ještě lépe???
Leda ten termín, to je jediný proč možná vynechám, z pátka na sobotu je to brutus, takovej přelom sobota-neděle by bylo jinší kafe. Ale bude mě to mrzet, hodně mrzet! Leda pokud se podaří na rychlo sestrojit nějaké alternativní vozidlo "ze zbytků" a všechno klapne, možná tu noc dáme a ráno domu. Je to zatím ve hvězdách. Ale vy snad vyšlete alespoň jednoho, dva své zástupce (tři, čtyři .... deset...).
wolff
Píšu strašně moc!

hele Tome jestli chceš tak s tebou půjdu zítra jezdit aspoň vyzkouším náklaďák jinde než na složišti tak dej vědět kdy a kam
tragyx@seznam.cz
Nově příchozí

Čau, jede někdo z jihočechů na podzimní Ještěd 13.9.?
Trágy-X :FINE:
Bifi13
Častý přispěvatel

Cus prudicove jezdit pujdu max v tydnu ale bohužel ted když jste se domluvili tak jsem zrovna pracoval do večera. O vykendech začnu az mi skonci chalupářska sezóna. :-)
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
Fanda 9
Píšu hodně

Co v týdnu odpo,navečer,šel by někdo dát rychlý Složiště?Můžu teoreticky kdykoliv(krom pátku asi)
wolff
Píšu strašně moc!

já se hlásím nejezdil jsem už ani nepamatuju :-D
tragyx@seznam.cz
Nově příchozí

Možná bych šel taky.

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“