Carlosi ta tvoje třetí fotka je naprosto famózní :hura: . To máš nějaký mód na ty světla či co? Mě to vždycky kole světel a blinkrů udělá jenom takovou kouli světla a to hraju na střední/vysoké.
Díky, jdu se na to mrknout. A o něčem osvědčeném na HD textury nevíš? Teď zkouším EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert_2013 ale nějaký markantní rozdíl tam nevidím. Navíc mi teď všechny auta na cestách svítí žlutě. :x
EDIT: Nemohl by ses mrknout co používáš konkrétně ty prosím tě? Má tam toho hodně. :)
Také jsem to zkoušel. Pěkné, ale našel jsem tam nějaké drobnosti, které se mi moc nelíbili a tak to nepoužívám. Jinak to svícení se z toho modu dá odstranit. To jsem si dával pryč.
armink...ty tam nevidíš rozdíl oproti real hře? a přehodil sis tu složku RED do mod? a zapl sis ten HD mod v config jak je tam popsáno? pokud ano, tak bohužel...brýle nebo nový monitor, protože ten mod mění úplně celou grafiku
já z toho použil jenom textury na stromy a změnilo to kompletní vzhled hry...tak asi hrajeme něco jiného
Já vidím hlavní rozdíl v obloze ale asi je fakt že po těch pár hodinách hraní s tím to už člověku tak nepřijde takže pardón. :) Já jsem si z tama teda odstranil ty změněné loadovací screeny ale kde změnit ty žlutě svítící auta nevím - můžeš poradit prosím?
Vlasto prosím tě můžeš ještě říct co mění ty světla osobáků? Sorry že s tím furt otravuju ale pro mě je úspěch to že si dokážu udělat skin tudíž toto je na mě už moc. :sad: