No na moji mámu sem objednával 29.5 přední CCčkovou nápravu.Tady sem ji objednal http://shop.rc4x4.cz/ Já vím že výroba trvá dlouho ale je to moje chyba nemůžu po někom chtít aby za necelý dva týdny vyrobil na zakázku nápravu protože to není jediné co řeší a podle mě ještě musí objednat díly atd.. .
Jiří Huser 16 let 1:8 Land-Rover D130(minulosti) 1:8 Vaterra acsender K5 blazer 1:8 Vaterra ascender ford bronco Za chvíli vectra B ;)
Takže to tu oživím Def už jezdí na4x4 a moc chci poděkovat Catarovi který mi prodal nápravy. ;-) Ještě dolakovat přední okno a po Krkonoších komplet přelakovat. :-D takže tady je
šasi Foto je hrůzostrašné kvality za to se omllouvám :lol:
Jiří Huser 16 let 1:8 Land-Rover D130(minulosti) 1:8 Vaterra acsender K5 blazer 1:8 Vaterra ascender ford bronco Za chvíli vectra B ;)
pěkný ale na ty linky jsi dej nákou trubičku :)) vím co mi udělala 110tka s linkama když tam nebyla trubička :))
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3