Adam62_cz píše:Dertus: Nějak ti nerozumím, co myslíš?
Dobrý, v dalším příspěvku už si to napsal: Nějak sem to přehlédl, je to na čtyřech šroubech, dva vpředu, dva vzadu. + kastle na dalších čtyřech šroubkách. :-)
no ja chtěl řiznout kapotu, jenže pod kapotou mam sucháč, který mi to drží... no zkusím to nějak vymyslet...
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
Taky jsem o tom přemýšlel, ale pak jsem se toho pustil. Přece jen do toho redukčku nechci, tak na co to dělat. :-)
Ale k tomu uchycení... Teď to mám taky na sucháč po kapotou, ale vůbec se mi to nelíbí, takže udělám asi jedno razantní řešení, který to vyřeší. Takhle to má např. morce77
jo já vím jak to mám Morčák... bavil jsem se s ním o tom... v pár věcech mi pomohl opravdu... ale já teda na ten sucháš křivého slova nemůžu říct... neriskuješ že kastli vylomíš, drží to jak čert, takže já jsem maximálně spokojený.... takhle jak to pichneš napevno, tak první tvrdší pád.. a máš ulomenou kastli, a to se mi opravdu nechce podstupovat :-)
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
tak barva je hotová, a dalo by se říci že jsem spokojený, kdybych měl lepší foták tak půjde videt jak se krásně třpytí na sluníčku je fakt moc pěkná :-) (jinak přes kousek jak si všimnete jde stín od sloupu elektriky, tak jen aby to nevypadalo, že někde není něco nedolakované :-D )
Dámy a pánové, koumáčky a koumákové... tak je doslova vymalováno... ještě detaily a polepy, ale zde výsledek mé dvoudenní snahy :-)
tak není to taky matná černá ve spreji :-D je to klasik tamka černá... nemůže to být dokonalé, ty pochvaly bych neunesl :-D
Tak pochvaly jo??? :mrgreen: Na tý předposlední fotce. Zkresluje to nebo ten prostor rezervy rezervy není celý černý? Jinak barva pěkná. Neřekl bych že to je čistokrevná oranžová a hlavně je nová, neokoukaná, proto palec nahoru. :SUPER:
to zkresluje, ta cerna se leskne trochu... ale je to cele v cernem rovnomerne... prave, ona to je takova bronzova bych tak mozna rekl... ale je jak rikas neokoukana, a ja rad divoky a novy kombinace :-) a na slunicku vypada fakt skvoste, to se musi holt videt... me se proste libi ty trpytky v tom laku :-D upalte me, mozna sem uchyl, sice neni krasne slity, mozna sem mel prebrousit plnic.. ale je to fakt dobry kdyz se na to divam tedka z 2 metru :-D
maj gád :-D ja sem tu jak fackovací panák :-D okej, dodělám je černým štětečkem :-)