Kucí, rád bych se pokusil vyrobit takový vznášedlo do bažin močálů apod.. Nevím jak se to přesně jmenuje. Není to vznášedlo s vakem, ale má plechové dno a vzadu motor s vrtulí. Objevilo se v různých filmech jako Krokodýl Dundee nebo taky Kriminálka Miami atd. Marně se snažim najít obrázky, ale nevím pod jakým názvem mám hledat.
Zalezi ci to chces na jazdenie,alebo aby to realisticky vyzeralo.
Ked len jazdenie,tak ziaden ram nepotrebujes.A smerovku pripevnis rovno na servo :mrgreen:
Jó tak hydroglizér se panáčkovi zalíbil. To jsme si stavěli na jednou modelářskym táboře. Z desky polystyrenu jsme si vyřezali trup, potáhli barevnejma páskama, dozadu na střed sloupek na motor a za něj kormidlo. To bylo z části i ve vodě aby to zatáčelo i při nízký rychlosti. Jeden klučina tam měl v tý době novinku....střídák a normálka mu to lítalo :lol:
Jeep Wrangler na CCčku,LR Discovery I ve stavbě, Avia A31 Turbo 4x4 odložena na neurčito
http://trewor.rajce.idnes.cz Hlava plná nápadů ale jsem moc línej je realizovat
Nad něčím podobným jsem před časem rozmýšlel. Cca před 25 lety byl v ABC návod na VÁŽKU - hydroplán. tak jsem rozmýšlel (ale byl to jen takový chvilkový záchvat inspirace) jak to předělat na RC.
Pro mlaďase- VÁŽKA byla letadlo na gumu, stavebnice :-D Musím někde ten návod najít