Zdarec, tak jak určitě víš tak jsem dorazil :YOP:
První foto ještě z třistametrového testu ve Vimperku na kterém jsem po chvilce spálil motor :-D

Po té jsme s Pítou docela pěkně koumali nad nastavením, výměnou motoru atd. (samo že s naším dobrý kamarádem tlumičem, PIVEM :-D )
Dopadlo to tak že motour vyměněn za speed 8.4V a kola 2.2 nahrazeny bougry :OK:
Večerní zkouška tlumičů, nějaké to poštelování a raní hledačka ztracené kladky, kterou jsme samosebou nenašli i když jsme byli stoprocentně přesvědčeni kde bude :-( To je to podzimní počasí kdy se vše ze dne na den mění.
Ráno se nám posr... disco, Péťi argument. Láďo dneska jsme měli spíš vzít Adolfa :-D
Samozřejmě jsme si akci nenechali ujít a dorazily na místo v čas.
Hned nás uchvátilo pořádné auto na které asi jen tak neseženem houmra :-D

Přesně tak pánové máme tady modeláře který dokonce tyto vozy staví :YOP: ale pro naše měřítko a naše finance to asi nebude jen tak :-D
Samozřejmě že jsme přijeli na start rychle, vyjížděli jsme cca třetí :-D (toho smajla pochopíte na konci)

A pak přišel první checkpoint a mi s Pítou jako velký mazáci to střihly rovnou :-D

Vyplatilo se, naše třetí auto nás nedokázalo postavit na kola a tak musel nastoupit MANík.

(mimo řeč krásný MANíK :tleskam: )
Dál jsme se tak trochu motali a točili, opravovali občas padali.

Ve finále jsme dojeli jako sběrači vlajek poslední ale s nejvíce zážitky, fotkami a rozporuplnými reakcemi :-p Což si ty které to bude zajímat můžou přečíst v Ortolezu. Mi jsme se samozřejmě všichni bavily a poznávaly nový terén který nám pořadatelé připravily :YOP: Za to se jim patří veliké DíKY a rád zase přijedu :FINE:
Galerka :-I
http://maztekk.rajce.idnes.cz/Expedice_Wotokabi_2013/Velký OFF už se zprovoznil v pondělí a dnes jsme spolu navštívily RCmodelex a takto to dopadlo :YOP:

Zítra se namontují kolesa a v sobotu hurá na Drábky, zbytek přes zimu i s lakem :HOPS: