Já jsem tento problém nezpozoroval, mám dost výkonný komp. Ale nedalo mně to a podíval jsem se na výkon, a je pravda, procesor na 100%. Pokud stránku zavřu výkon se nesníží! Je nutné zavřít celý prohlížeč. Po opětovném otevření prohlížeče je výkon minimální do doby kdy si dám Zobrazit nové příspěvky. :!: Ale trápí mně tu jiný problém a to hodně. Rád bych věděl proč na tomto webu není zachována historie denních příspěvků jako jinde? :!: Mám na mysli, pokud si dám Zobrazit nové příspěvky. Vždy když sem přijdu tak vidím pár nových příspěvků ale není vidět vše za celý den. Takto spousta věci uteče pozornosti a tak se mně stalo, že mně tímto uteklo spousta hezkých expedic a nejen to. :-( Na jiných fórech se to řeší tak, že pokud se naplní hlavní stránka příspěvky tak se postupně vytvářejí podstránky, které se vždy v noci smažou a vše jede nanovo. Takto je zajištěno, že uživatel který je vytížen a nesedí celý den na fóru, vždy vidí maximum aktivních témat bez vyhledávání a procházení všech sekcí zde. Rád bych kdyby i toto se začalo řešit. Nevím na koho se obrátit, již dávno jsem o to žádal jednoho z administrátorů a zatím nic. :BYE:
Michal Š píše:Mě pomohlo zablokovat javascript na chromu https://www.enable-javascript.com/cz/#chrome Jinak je to teda pěkná sviňárna . Bez správce úloh teď už žádnou stránku neotevřu :D.
Ano pomohlo to. Ale dal jsem blokovat Java jen u této stránky. když jsem to dal komplexně tak mi zase nešel Gmail v javascriptovém zobrazení. :-)
uBlock origin jsem nainstaloval do chromu, ale nějak jsem nepřišel co sním.
Chtěl jsem se zeptat, jak to vypadá s těmi to stránkami? Dnes jsem chtěl odeslat soukromou zprávu a spustil se mně antivir.: "Bezpečně jsme přerušili spojení na coinhive.com, kde jsme zjistili infekci JS:Miner-A" :-I Žádné jiné stránka jsem neměl spuštěné a zdá se, že to byl odkaz ocut. Jak zde někdo psal, že by ho zajímal síťový provoz, tak jsem se na to koukal a zdál se normální ale to neznamená, že by nebyl.
No tak teoreticky to velky data neudela, jestli tomu "rozumim" spravne, tak to podle nejakyho algoritmu jen prerovnava casti dat, tzn prijde retez 10101110 a tvuj proc to prerovna na 1100110 a posle zas zpatky, a to byla jedna operace. Ze jo. Takze teoreticky i kdyz to vytezuje blby dvoujadro tak bysme meli bejt maximalne v radu kb, ne...?
Jde mi o to, ze na androidu v mobilu zalozku nevypinam a vzdycky jsem se divil, proc mi houka esemeska s prekrocenim dat kdyz se to jen nese v kapse.. Tak aby z kilobajtu nebyly megabajty...