chtěl sem se optat na motor který si použil,je velký rozdíl v rychlosti?jakože je to o hodně pomalejší.Chci stejný motor od modelcentra ale pořád váhám zda použít zas 35t nebo dát tudle 45t v kombinaci 2kvaltu a ponechání pastorku 15t.Aby to na 2ku nejelo jako ted na 1ku :-( ze saturnem 35t
tak to nic. Jen že jsem před pár dny na toto téma korespondoval ;) Otázka, zda je to pomalejší není na místě, já předtím používal 55T od HPI a 17z pastorek na jednokvaltu. Pak jsem pořídil tu 45T o YR, abych to trochu zrychlil, ale aby zůstala jemnost při výjezdech. To mi tento motor splnil. Jelikož mám KIT, doobjednal jsem vnitřnosti do převodovky a jediné, co jsem změnil je pastorek na 16z a rychlost dle mého názoru optimální. Pokud máš možnost vidět naživo TRX-4, tak rychlost je takřka obdobná(nepatrně pomalejší)
jj trx4 je všude a zhruba k ty rychlosti bych se chtěl i dostat.Takže to asi optimálně nastavím 45t od yeh a dvoukvalt z rc.martu + 16-17 pastorek to se ještě rozhodnu.Děkuji za rady :tleskam:
za mě zatím maximální spokojenost. Rychlost jsem neměřil, ale na na tu dvojku to je na přejezdy akorát. Něco jako TRX4 na dvojáka. S tou 2300 to bude fakt raketa :-D
ale AXE jako takové fakt super. Kolega v TRXu, já v SCXu a nedám na něj dopustit. Lehce mi klesla spotřeba, rozjezdy jsou mnohem jemnější a zvýšil se krouťák v nízkých otáčkách :OK: