Tak predvedu svoje milasky.. Asi v 7 letech sem pochopil, ze auta nemusej bejt jen na hrani a zacal sem je sbirat. Jako malej sem dostaval Matchboxy, Siku, Majoretty a pozdejc taky Hotwheels.. A Bburaga samozrejme - jak 1/43 tak k narozkam vzdycky jednu 1/24.. :mrgreen: Pak se objevily Cararamy - skvele udelany auta za uzasnou cenu, tem sem taky propadl.. A pred par lety se zacly prodavat v LK zlevneny Solida 1/18 a ty sem proste musel mit.. Takze sbiram i osmnactiny ale jen Bburago a Solido a jen za dobry ceny.. Bazary a aukce.. :lol: Bazary a ruzny podobny corkarny se vyplati obchazet, daj se najit fajn kousky za smesny ceny - hlavne Matchbox..
Pruser je ze sem schopnej koupit vse co se mi libi a na co mam prachy, ted se to snazim nak nasmerovat.. Takze Bburaga jen Made in Italy - napriklad z 1/43 mi zbyva asi 10 kousku abych je krom barevnych mutaci mel vsecky.. :mrgreen: Siku beru jen stary Made in Germany, Majorette jakbysmet.. Matchbox beru jak novy (jen pekny) tak stary a HW jakbysmet.. Cararamu se snazim brat vse v 1/72 a 1/43 - taky mi uz jich mnoho nezbejva.. A osmnactiny jen Solido a Bburago a jen za dobry ceny.. :lol:
Naky fota..
Starej pokoj.. Sem si tak nostalgicky zavzpominal, kdyz to tu ted vidim.. :lol:
Vetsina modelu je ve dvou radach za sebou.. 8)
A jedna z vitrin.. ..bylo jich vic.. :lol:
Cast ulovku z Lipskyho Modelhobby..
Takhle se stehovalo.. (krabic bylo mnohem vic, bohuzel vetsina modelu je porad v krabicich - police este nejsou hotovy..) :sad:
A nakonec Peugeot 205 GTI (Solido 1/18 ) 8)
Bohuzel vetsinu fotek mam na HDD, se kterym mi nekomunikuje PC - pozustatek po brutalnim virovym radeni.. Az to dam dokupy hodim sem vic fotek.. :wink: