salvatore: Jj vím jak to myslíš a na kluky se ani nezlobím, jen mě to trochu zarazilo. Spíš jsem čekal, že se někdo ozve, že by chtěl ten mustr a ze zkusi neco vymyslet. Bylo to v reakci na
carlos46 píše:...Třeba bude mít doma někde ještě schovaný mustr. Kdyby ho se dal, tak může každý něco zkusit.
Jinak jestli se poslední vzor líbí, tak ho klidně dám k dispozici. (Mám to i se siluetou Wranglera a není problém udělat siluetu z čehokoli jiného). Já si na nějaký autorský práva nehraju - mých fotek a grafiky už bylo použito bez dovolení tolik, že to raděj dávám k dispozici hned a aspoň z toho mam lepsi pocit :D :wink: Opět tím neříkám, že je to návrh pro vaše logo, ale kdyby si z toho klidně někdo chtěl udělat svoje osobní logo, tak mu PSD soubor pošlu. Jinak to písmo v předchozim logu se opravdu jmenuje CGF Off-Road Font. Standardně v PC není, ale na netu je volne ke stazeni.
P.S. Cores... to protažení oblouku kvůly plynulejšímu ohnutí písma jsem to myslel asi něco jako mají přátelé od vembloudů :-)
http://www.okoffroad.com/okrovers/gifs/sales/ct-decal-1.jpg
Hummer H2, Trail Finder, RC4WD 35T, Junfac Parts, T1 Disruptor, RC4WD Crazy Krawler, DSYS MD36DCRS
Toyota Tundra, High Lift, 4-link, Black Chrome Beadlocks, RC4WD Tomahawk 1.9, DSYS MD46DCRS
www.RCKV.cz