l3stat
Přispěvatel

no pánové já dostal nálepky od motorhoma a jsem s nimy spokojený
nějakých grafických zběsilostí bych se vyvaroval třeba písmo offroad
je pěkný ale představ si to zmenšený tak to bude jak ropná skvrna :D
LUB
Přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Hmmm tak koukam, ze jsem nabidl k dispozici svuj mustr a rovnou jsem tam neco napsal v nejakem fontu abych tam nedaval jen prazdne pozadi a zmenilo se to tu v kritiku vytvoru. To neni hotovy vytvor a ani jsem to nikde netvrdil... chjo... No tak nic. Tak jako ze jsem nic nenabidl a pokracujte dale v diskusi.
Hummer H2, Trail Finder, RC4WD 35T, Junfac Parts, T1 Disruptor, RC4WD Crazy Krawler, DSYS MD36DCRS

Toyota Tundra, High Lift, 4-link, Black Chrome Beadlocks, RC4WD Tomahawk 1.9, DSYS MD46DCRS

www.RCKV.cz
cores
Sběratel

První výtvor mi taky něšel pod fousy,zato druhá varianta je mooooc pěkná.
Pěkný by to bylo jemnějším písmem do oblouku a pod to silueta off roada.

Kurňa,času mám dost,ale na grafiku jsem levej. :roll:
LUB
Přispěvatel

cores píše:...druhá varianta je mooooc pěkná.

Díky :wink:
Hummer H2, Trail Finder, RC4WD 35T, Junfac Parts, T1 Disruptor, RC4WD Crazy Krawler, DSYS MD36DCRS

Toyota Tundra, High Lift, 4-link, Black Chrome Beadlocks, RC4WD Tomahawk 1.9, DSYS MD46DCRS

www.RCKV.cz
l3stat
Přispěvatel

ne ne to není krytika ale jenom můj názor že tenhle font bude po zmenšení dost nečitelný
jinak zrovna tenhle návrh se mi líbí
Leprasol
RC Bůh

já teda jakoby osobně bych byl pro to uplně původní RC EXPEDITIONS, přšlo mi to takový jednoduchý, čitelný i v malý velikosti a výstižný...
**Honza**
**Original since 1981**
**#RTRCZ team driver**
l3stat
Přispěvatel

No tak přesně ty mám od zdeňka akorát je trochu zmenšil a jsou
dosti povedený
LUB
Přispěvatel

cores píše:Pěkný by to bylo jemnějším písmem do oblouku a pod to silueta off roada.

Když jsem dělal návrhy pro KV offroadaky, tak se mi silueta osvedcila v oblouku loga. Pokriveni pisma neni problem, ale pak by to chtelo prestylizovat logo tak, aby vrchni oblouk byl roztazenej az k bocnim hranam.
Puvodne jsem uz sem nechtel davat nejaky "navrhy", ale jeden jeste abys videl jaky umisteni se osvedcilo me a ze jsem si s tim hral docela dost. Aby text byl peknej a vynikly i eventuelni efekty jako kontury, nebo stínování, atd., tak se dali pouzit i tri radky pisma a v mem pripade jsem jeden nahradil siluetou auta. Jak to tak ale vypada, tak ve finale stejne zustanete u prvniho loga RC EXPEDITION, takze tam je design jednodussi. Takze jeste slibovanej nahled...
Obrázek

www.RCKV.cz
salvatore
Veterán fóra

LUB: Hele já Ti velmi dobře rozumím. Taky jsem chytlavej na kritiku a obzvláště pak v případech, kdy něco předvádíš a ostatní jen kritizují (nic proti nikomu, přeberte si to) ale myslím, že to kluci nemysleli zle. Jde o to, že třeba to písmo off road (nevím jestli se tak fakt jmenuje) by v malé velikosti bylo ozaj blbě čitelný. Poslední návrh se mi líbí moc. Škoda, že je blbý ho v zásadě naprosto sprostě a kompletně okopčit :)
LUB
Přispěvatel

salvatore: Jj vím jak to myslíš a na kluky se ani nezlobím, jen mě to trochu zarazilo. Spíš jsem čekal, že se někdo ozve, že by chtěl ten mustr a ze zkusi neco vymyslet. Bylo to v reakci na
carlos46 píše:...Třeba bude mít doma někde ještě schovaný mustr. Kdyby ho se dal, tak může každý něco zkusit.

Jinak jestli se poslední vzor líbí, tak ho klidně dám k dispozici. (Mám to i se siluetou Wranglera a není problém udělat siluetu z čehokoli jiného). Já si na nějaký autorský práva nehraju - mých fotek a grafiky už bylo použito bez dovolení tolik, že to raděj dávám k dispozici hned a aspoň z toho mam lepsi pocit :D :wink: Opět tím neříkám, že je to návrh pro vaše logo, ale kdyby si z toho klidně někdo chtěl udělat svoje osobní logo, tak mu PSD soubor pošlu. Jinak to písmo v předchozim logu se opravdu jmenuje CGF Off-Road Font. Standardně v PC není, ale na netu je volne ke stazeni.

P.S. Cores... to protažení oblouku kvůly plynulejšímu ohnutí písma jsem to myslel asi něco jako mají přátelé od vembloudů :-)
http://www.okoffroad.com/okrovers/gifs/sales/ct-decal-1.jpg

www.RCKV.cz
gyzmo777
Častý přispěvatel

ten poslední návrh je super ( co tam napsat místo rc k.vary , Rc4x4.cz)
:)
LUB
Přispěvatel

Urcite nenni problem tam napsat cokoli :-) Mozna by stalo za to hodit sem par navrhu od vicero lidi vcetne jiz zminovaneho puvodniho a zaridit hlasovani, protoze to znate... 100 lidí 100 názorů :P
Na vikend jedu do jižní Banánové provincie a budu mimo dosah všech telekomunikacnich prostredku, takze kdybyste meli nejake napady, tak je muzu zkusit po vikendu zrealizovat. Klidne si to ale muzete zatim stahnout v jpegu a premaznou text a zkusit upravovat dle libosti :wink: Zdarec

www.RCKV.cz
reddevil
Přispěvatel

Lub: jsi šikula :D
Mex-I Defender 90
Mex-Hilux PRO Yota
Mex-II D-110

http://reddevil.rajce.idnes.cz/reddevil_2006-2010/
SMURF
Častý přispěvatel

a co skusit udělat jenom siluetu auta a do ní dát nápis?
AXIAL Wraith JEEP pison spider
AXIAL SCX10 Jeep wrangler 2012
AXIAL SCX10 II Jeep wrangler 2017
Poličkovky Jeep YJ/Jeep TJ/Jeep JK offroad/Jeep JK street/Jeep JK unlimited offroad/Jeep JK unlimited street/LEXAN Jeep wrangler 2012-2017.
RAJČE = smurf87
carlos46
Píšu strašně moc!

Ten poslední se mi líbí. Kdybych tam měl siluetu Yoty FJ40 tak bych byl úplně spokojený... :lol: :lol: :lol:

Jinak co se týče nápisu tak bych se také shodoval s ostatními na RC EXPEDITION GROUP. Jen nevím jestli to s tím GROUP není už moc dlouhé.

Zpět na „FreeKec“