O kvalitu se nebojím. Ramena ještě decentně zesílim plechem a kostra dostane nějaký plechy apod. Pokud se při testech ozve uchycení ramen, tak jen udělám něco z duralu nebo podobně, ale nic by se dát nemělo :-)
Tady je vidět rozdíl mezi Leeem a ostatníma (mnou)... Lee si vybírá stavbu podle toho, co se mu líbí... Ostatní (já) si vybíráme stavbu podle toho co dokážem... :mrgreen:
Všichni jsme začínali na prkotinách a přešli na další a další levely. Nejde o to, kdo co umí a neumí, jde hlavně o chuť do práce a čas. Jasně, že tady hraje menší roli i dílna nebo prostě nějakej koutek, ale i já mám jen základní nástroje. Tohle si může vzít do paneláku každej. A protože jsem student, tak mojí výhodou je čas, ale i ten se pomalu krátí :-)
Njn, máš pravdu, ale s tim koutkem, spíš záleží na prostoru...já mám k dispozici svůj stůl, a není to zrovna nějaká dílna se spoustou místa :mrgreen: a potom peníze, abych uživil auto/a a kromě toho ještě nakupoval nějaký nářadí atd... Ale už radši konec :mrgreen: :wink: