no tak som bol auto uz aj vyskusat a trochu ma prekvapilo ze po chvilke na nom zacalo vsetko vrzgat, mam pocit, ze to sposobil prach, co sa dostal do kardanov. Ako tomu predchadzat? (na videu piska "len" motor)
tie zavazia do koliec prisposobujete tak, aby sa dali nalepit priamo na disk a potom ich este oblepite paskou? teda mam na mysli tie zavazia, co sa lepia na automobilove elektrony.
dal som zavazia do kolies, predne kolesa maju cca 178g a zadne cca 145g. nalepil som tam 5g zavazia dookola v dvoch vrstvach. pneu aj s vlozkou islo tazko nasadit a nejako sa mi nedari ich nasadit tak, aby pneu nemali osmicku, je to kvoli vlozke, ktora je v pneu krivo. mam do tej vlozky urobit do vnutorneho obvodu dieru, aby tam vznikol priestor pre tie zavazia?
já celej vnitřek vyřezal ven takže se vnitřní průměr zvětšil... a osmička zmizela :-)
Axial SCX10 Jeep JK (Speed Eco 600;4-link;HK GT3B 2,4 GHz;RC4WD Gladiator 1.9, Dick Cepek Torque 1.9) Jeep J5C, Losi Micro Rock Crawler Tatra 162 Dakar prototyp-Reely monster truck extreme,Work In Progress Yokomo Type C DP+; 1986 Toyota AE86 Trueno GT
inac, kedze som nemohol zohnat sprej na lexan vo farbe, aku som chcel, tak som skocil do farby laky, kupil obycajny sprej a zakladny bezfarebny a nastriekal to tym. farba chyta a drzi vyborne...len je potrebne poriadne naleptat karoseriu (az zmatnie) tym zakladnym sprejom.
no uvidime, co som zatial ohybal karoseriu, tak ziaden naznak prasknutia a je to aj celkom odolne voci poskrabaniu. ale treba si dat zalezat pri striekani ci uz podkladom, alebo farbou, hlavne rohy a tazko pristupne miesta, aby tam neostali bubliny. skor som sa obaval, ci ten lexan neostane krehky, lebo aj to som uz videl, ze po nastriekani paintbrushom sa zacala karoseria lamat ako sklo... otazka: karoserie striekate z vonku??? http://matezz.rajce.idnes.cz/Axial_SCX1 ... 011081.jpg
Tohle sice byla lexanka + PSH, ale už předchozím majitelem stříknutá z venku (protože jako RTR sada už asi přišla stříbrná stříklá zevnitř). Takže další vrstvu jsem hodil na tu předchozí venkovní.
akej kvality su kitove loziska do prevodovky? po par hodinach jazdenia, som si vsimol, ze osky, ci uz na vstupe alebo na vystupe z prevodovky maju osmicku a zadrhavaju sa aj zuby(pri urcitych otackach) v prevodovke, co sposobuje cukanie, ale iba zadnych kolies, co mi pride velmi divne :?: zadny diferak ide uplne hladucko a ked odpojim kardan od diferaku, tak cukanie prestane. Podozrievam loziska v prevodovke, ze sa uz vymlatili...alebo prave ma napadlo, ze to moze sposobovat vazelina, co som dal do kardanov, dostala sa tam necistota a teraz to na zadnom kardane zasekava... :?:
Osobne tam na unasecich nakou vuli mam a to uz jsem daval i svoje loziska, zadny cukani v prevodovce ale urcite ne? Nevim jak je to v poslednich kitech, ale mas dobre spojeny to nejvetsi "kolecko", stejne dotahli ty maly sroubky a tak? Vim ze tam jsem mel kdysi taky problem, ze se mi to v nich povolilo a bylo to mimo osu. Jinak s mazanim kardanu asi opatrne, at se Ti nevybrousi.
tie kardany idem odmazat, bola to blbost namazat, dostane sa tam prach a znicia sa. ale priserne piskaju, ako kolecko na furiku (tusim furik je "tacky" po cesky :) ). co sa tyka toho najvacsieho kolecka na prevodovke, tak motor som musel odsunut viacej do strany a vytvorit vacsiu volu medzi pastorkom a prevodovym kolesom, kedze aj ono ma osmicku a drhli tam zuby. dnes to ale este raz rozoberiem a poriadne skontrolujem. Osky sa ohnut nemohli, jedine sa vymlatili loziska alebo umelohmotne ulozenie lozisk...
Myslel jsem to "kolecko" uvnitr.. u me v kitu se skladalo ze tri kusu a sroubilo se dohromady. Ohledne pastorku.. tam se to dava tak na papir, jednou sem nechal vetsi vuli a pekne se mi zoubky zesekali :-)
tak tu som sa vydrzal hrajkat asi tri hodiny :D potom prisiel kamarat s losi crawler RTR, ale mal obrovske problemy zdolat tu trat :D [youtube_url]http://www.youtube.com/watch?v=4sAl9h54WMc&feature=share&list=UU9mIw7r_T4_vDclGdiv-bdw[/youtube_url]