JAk říká Strejda Mrak, bud to bude Prdel mač a nebudem to řešit, a nebo se začnou solit pravidla a všichni se na to vyserou. U velkých se couvá skutečně podle rozvoru, ale kdyby sme se podívaly na velký auta tak tam se řeší skoro všecko. Já ondru chápu, snaží se ty auta trochu vyrovnat tím že jejich autobusový faktor trochu anuluje menšími body za couvání, aby bylo vozidlo konkurence schopný. Ale čím víc to buzdem řešit tim víc se to bude srát, nechal bych to tak jak to je. Nápad na dvě kategorie je vcelku dobrý. protože když se staví trať tak se budto postaví tak aby se na ní svezly i CC a nebo aby se svezly jen axialy. Příkladem je Mrakolend, tam staví tratě na CCčka který sou malý a uzký a vlezou se všude, Takže kdejaké supervytuněné honcho se nechytá.
Pravidla bych nechal jak jsou, kdo má nějaký problem s rozvorem tak ať si jej dle potřeby upraví :-), ja už jsem začal ;-) Tímto vám představuji po mé včerejší noční šichtě takřka dodělanou novou budku místo žlužáka na triál ;-)
Maro tak mi teď došla ta maskovací hmota jak jsme se bavili.ty panty máš dělaný páskou nebo tou hmotou?Jak bude čas tak se vrhnu na miníka.Jinak souhlas s Ondrou, na ten trial bych to ořezal 8)
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Nárazníky půjdou dolù. Tu maskovací hmotu nemám, musím ji koupit ( budu dělat ještě minimalně dvě budky) Teď jsem se nakop do toho udělat konečně tu kastli a došla i maskovací páska, tak jsem improvizival tim co dům dal. takže pro zasvěcené to co jsem použil kolem pantů je neocenitelný P L A S T I D I P. ha ha. Ale ukol splnil na 1.
Ne ne, na expedice zůstane žluťák. Tuhle budku dělám jen pro triál. (Sice jse široká v blatnících, ale snad se to nějak zvládne). Pokud bude pčes zimu čas, tak bych chtěl postavit speciál na triál. Představu mám, ale to je zatím tak vše, ani s tím časem to nevidím moc růžově :-(. Ale alespoň budku bych udělat chtěl. No uvidíme
Musim uznat ze ten "ranger truck" od axialu je na trial dobrej, myslim ze je na to i delanej, pac blatniky jsou presne do pulky kol podle jejich pravidel :-) Ale ja ho mel fakt uz tri roky predtim :-D
Matezz píše:Prostě jsi měl přístup k tajným informacím o připravovaném klání v trialu daleko dřív, než ostatní a stihl ses připravit, kmotře 8)
No jo, ale Tobe jsem to tenkrat rikal tajne taky - jsem si mohl dovolit, protoze jsem vedel, ze jsem lepsi :lol: - .. a stejne nic, jen porad naky vymluvy proc nemuzes :twisted:
Šak chystám zbraň, vostrou vitaru a pak si vás kúpim všecky. Ale ještě ji musím nastrojit, uchytit na šasí a hlavně přestříknout, protože to byste neunesli, kdyby vás rozsekalo růžové auto s nápisem Steffi Love :P