ono to ve skutečnosti není tak pěkný alespoň ne dle mne ale jsem rád že se to líbí.
Vzhledem k tomu že nové servo řízení je teprve někde na cestě a provizorní stařičký Graupner přežil jen víkend než mi ho děti "vykostili" od plastových ozubených převodů.. jsem mohl autíčko včera v podvečer opět částečně rozebrat. Výkresy jsou hotové. Inspiroval jsem se řízením alá Jirka Pstružina a jal se vyrábět svoji "napodobeninu" bude to osazeno i těsněním.Tak zatím jen hlavní sloupek řízení zkusmo osazeno ložisky.
Taky jsem se v pátek konečně dostal koupit nerezový trubky a můžu udělat výztuhu sloupku řízení a mám už i tyče na uchycení nerezových nárazníků. takže to jde na všech frontách pomalu ale jistě kupředu.
Ta představa že ještě musím dobrousit celkem solidní kusy na kastli, pak to odformovat a pak se pustit do laminování.. to snad nebude nikdy hotový....

konečně hotové vlastní FUNKČNÍ řízení :hura: Inspirováno řízením Jirky Pstružiny s přídavkem 2 krytů ložisek a 2 "O" kroužků pro utěsnění proti vodě