Přesně jak píše Rosta těch expe ještě uděláme :OK: jinak díky za pochvalu fotek už se ta kvalita trochu lepší, ale na Rostu mám ještě hoodně daleko ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
.... taky je dobrý sundat krytku objektivu před focením. (Rosťo) :-D
bylo to fakt dobrý takhle pojezdit večer. Tento víkend mám volno, bo ženuška se s dítkama vrátí až v pondělí. Nepojezdíme? Ovšem jsem bez BMW, protože se včera prodalo. Musel by mě vzít asi Karlos.
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
Praha by nemusela být špatná tam se mi nepodařilo ještě dostat.A u rybníků jsem byl párkrát na kole a myslím,že tam to je takový né moc zajímavý pro naše potřeby.Leda,že by to tam měl někdo zmáknutý trochu víc.Nějaký nový místečka ale mám v jižních Brech v okolí Třemšína.Návrh by byl Čertovo vřeteno,Hengst a okolí.Znam tak polovičku trasy zbytek by byl průzkum.Co vy na to?
no ja jsem mrtvej Homolka jak jsem hlasil nacelnikovi dovolenku.. :HOPS: 3tydny dovca s rodinkou bando..srdce mi krvaci ale budu to muset vydrzet..a uz ted se tesim na navrat :-)
haiso píše:no ja jsem mrtvej Homolka jak jsem hlasil nacelnikovi dovolenku.. :HOPS: 3tydny dovca s rodinkou bando..srdce mi krvaci ale budu to muset vydrzet..a uz ted se tesim na navrat :-)
Řekni doma, že máš plochý nohy. Třeba tě nechají doma a pojedou sami.
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
haiso píše:no ja jsem mrtvej Homolka jak jsem hlasil nacelnikovi dovolenku.. :HOPS: 3tydny dovca s rodinkou bando..srdce mi krvaci ale budu to muset vydrzet..a uz ted se tesim na navrat :-)
To není tak jednoduchý říct nejedu , musíš dodat omluvenku písemně a ve třech kopiích :-D :-D
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima