maztekk
Veterán fóra

Re: FreeKec Brdské bandy

Moc pěkné klucí, včera jsem si párkrát připadal jako že to nedám. Tak náročný den jsem dlouho nezažil, počínaje expedicí, konče kolonou na dálnici. Mimochodem dnes v práci to bylo ještě jednou tak horší :-D Fotečky by se také pěkně vyjímaly v galerii :-)

Trochu z jiného soudku. Rozhodly jsme se s Tomem že v sobotu 6.8 pojedeme reprezentovat Brdskou bandu do Jižních Čech. Já vypravím svoje auto s Tomem jakožto spolujezdcem, tudíž máme dvě volná místa. Kdo se přidá?

RC Projekt Vodník 2 5-7.8.2016
topic16974.html

Plán je vyrazit v sobotu ráno a po závodě domů.
BigFred
Přispěvatel

My tam uz budem od ctvrtku.
maztekk
Veterán fóra

Tož Fando, musíme založit tým. Božka pojede taky závod?
BigFred
Přispěvatel

asi jo, to se uvidi az na miste. S tymem se pocita. :OK:
tomyprodejcz
Píšu hodně

Kit RR10 v prodeji kdyby někdo http://www.mz-racing.net/ax90053-rr10-bomber-4wd-kit/ ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima :-)
Letec
Přispěvatel

maztekk píše:Moc pěkné klucí, včera jsem si párkrát připadal jako že to nedám. Tak náročný den jsem dlouho nezažil, počínaje expedicí, konče kolonou na dálnici. Mimochodem dnes v práci to bylo ještě jednou tak horší :-D Fotečky by se také pěkně vyjímaly v galerii :-)

Trochu z jiného soudku. Rozhodly jsme se s Tomem že v sobotu 6.8 pojedeme reprezentovat Brdskou bandu do Jižních Čech. Já vypravím svoje auto s Tomem jakožto spolujezdcem, tudíž máme dvě volná místa. Kdo se přidá?

topic16974.html

V kolik mám být u Tebe? :FINE:
CFX-W- Jeep Mighty
CFX-W-Jeep 6kolka
Mara
Přispěvatel

maztekk píše:Moc pěkné klucí, včera jsem si párkrát připadal jako že to nedám. Tak náročný den jsem dlouho nezažil, počínaje expedicí, konče kolonou na dálnici. Mimochodem dnes v práci to bylo ještě jednou tak horší :-D Fotečky by se také pěkně vyjímaly v galerii :-)

topic16974.html

Já bych se pane "Náčelník" taky rád přidal ;-)
AXIAL SCX10 "Suzuki Samurai"
maztekk
Veterán fóra

To se ještě domluvíme. Tak super, máme tedy zaplněno :FINE:
sWiNe
Veterán fóra

Čau blázni, jak to jezdí? Vyrážíme s moravským Růžou na Vodník, uvidíme se tam s někým? Berem vehikly a chtěli bychom trochu zazlobit, dokud to bude držet :lol:

Celý jsem to shodil k zemi, odlehčil, vrznul tam Badlandy, motor 27T + 15T pastorek a 3S a lítá to velice příjemně. Hrozně zábavné auto. Není to na žádné crawlení po velkých šutrech, pod břichem mám asi 48 mm. Ale je to dobrá foffka, má 2,6 kg. Tož snad si pojezdíme.

Hážu nějaké obrázky ještě s GT550, ale ten už zařval, hřídelka motoru chodí +- 3 mm.

Jo ještě potřebuju servosaver, jak to furt háže hvězdy z kopca dolů, tak už jsem ohl hliníkovou spojovačku a vyčesal servo. Viděl jsem gweckův saver, používá někdo něco jiného osvědčeného?

Obrázek

Obrázek

[youtube]cthGi_YzQJQ[/youtube]

Zdar, moravský ŘEDITEL! :twisted:
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
gweck
Častý přispěvatel

Ahoj, co vím, tak tam kluci jedou, já mám bohužel rodinou oslavu, tak jsem mimo. Frčí ti to teda pěkně, já teď naopak spomaluju aby mi ty šípáky neulítly i s nápravou :-) Jinak jsem byl nějakou dobu rc neplodný, musel jsem se věnovat jiným koníčkům, jako je třeba rodina a tak.... ale v neděli jsem zahájil další sezonu tím, že jsem vytáhl Tomáše na Brdce, pozor, né na Brdy, ale Brdce :-)

http://gweck.rajce.idnes.cz/Brdce_II/

Obrázek

Obrázek
tomyprodejcz
Píšu hodně

Ahoj řediteli na Vodníka se ta naše banda určitě chystá cca 5 kousků. Koukal jsem na to tvé video a fotku a musím říct že ty jsi jiný level, tohle ještě neumím, je vidět že si to užíváš :-D :-D. Jezdí ti to super , už se těším až ho na vodníku omrknu a uvidím co to dovede :HOPS: .
Jinak jak píšeš Zdenda, v neděli jsem to byli trochu oprášit a musím říct že místo Brdce má veliký potenciál. Dokonalý balzám na nervy člověk se tolik nenachodí, mám to dá se říct za barákem a těch výjezdů a sjezdů po šutrech to se musí vidět
Chvíli jsem se přistihl že jednu cestu už jedu po páté, blaženě se usmívám a chce se mi jí jet znovu, prostě mi to hooodně bavilo,díky Zdendo :tleskam:

Trochu fotek : http://gillettenm.rajce.idnes.cz/Brdce_31.7.2016

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima :-)
maztekk
Veterán fóra

tomyprodejcz píše:Ahoj řediteli na Vodníka se ta naše banda určitě chystá cca 5 kousků. Koukal jsem na to tvé video a fotku a musím říct že ty jsi jiný level, tohle ještě neumím.

Úplně první co mě napadlo když jsem na to video koukal? To je jak kdyby to vodil Tom :-D Potom si Ondra shodil tu kameru a odhalil se :-D Vy dva si budete rozumět i když teď o tom ještě nevíte :mrgreen:
Zdravím Ředitele a těším se na sobotu až si potřásnem konečně pařátama :BYE:

Zdendo a Tome příští expedice se pojede u vás, tak koukejte něco vymyslet :HOPS:
sWiNe
Veterán fóra

kurnik a co ten servosaver chlapi, neválí se vám někomu něco navíc? nechcu zrušit další servíčko :mrgreen:

bude tam nějaké bahno nebo tak? mám nové servo a nový motor, tak bych to nerad hned zase zrakvil, tak snad nebudete hecovat a dáme jen pohodovou vyjížďku rychlostí chůze :mrgreen:
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
gweck
Častý přispěvatel

Ahoj, ty servosavery jsem dělal já, ale došli mi pružinky. Mel jsem takový pytlík nerez pružinek, jako dělaných na to a jsou pryč :NO:
Jinak s expe v Brdcích se počítá :OK:
maztekk
Veterán fóra

sWiNe píše:kurnik a co ten servosaver chlapi, neválí se vám někomu něco navíc? nasaď plastové páky a je po problému, pěkný servosaver má Joseph. Je to myslím od Vanqvishe bo jak se to píše,však víš :mrgreen:

bude tam nějaké bahno nebo tak?něco si najdeme :-D mám nové servo a nový motor, tak bych to nerad hned zase zrakvil, tak snad nebudete hecovat a dáme jen pohodovou vyjížďku rychlostí chůze právě montuji stříďák takže já stou pohodou moc nepočítám ;-) :mrgreen:

Zpět na „Brdské lesy“