Mira
Veterán fóra

Re: FreeKec

:-D ja sem sazel na to, ze Toma probudim z hibernace a dokonce jsem ho sacoval hned na prvni prispevek :-)

no, Tome, jasna vec, jen to prefouknu plnicem schova drobnosti a jedem. zrovna shanim tlustsi fixu, aby vynikly detaily...
Fanda 9
Píšu hodně

neskutečnej HARDCORE! Až tohle uvidí Skřítek,tak prodá 1:1 :OK: Já tady básním o nějakým G6,ale tohle všechno strčí do kapsy.Míro doufám že uvažuješ o seriové výrobě,nebo aspon za úplatu o licenci :hura:
wolff
Píšu strašně moc!

miro hod sem jeste nejaky fotky ale bacha aby to neokopcili cinani :-D :-D jinak to vytlaci vsechny vyrobce karoserii :OK:
skritek
Přispěvatel

Fanda 9 píše:neskutečnej HARDCORE! Až tohle uvidí Skřítek,tak prodá 1:1 :OK: Já tady básním o nějakým G6,ale tohle všechno strčí do kapsy.Míro doufám že uvažuješ o seriové výrobě,nebo aspon za úplatu o licenci :hura:

tak ted nevim co mam za 1:1 auto myslel jsem ze RRC ale Mira mi vysvetlil ze ne :tleskam: :tleskam: :tleskam:
Mira
Veterán fóra

hosi... :-D

no ja to puvodne mel na to abych videl jak dou pri krizeni kola do podbehu a jak to udelat, aby se treba kolem mackaly blatniky a jestli budu davat delsi tlumice atd. vidim ze ale staci tohle vychytat a mam volnou zimu. no. zitra dodelam narazniky a nahodim nejaky foto :-D..

je to udelany na rozvor myho rubicona, vypada to ze to tak zustane.

kawalski si rve vlasy ze se tak sral s boudou a pritom je to tak jednoduchy. Manka mrdlo i pres jeho mladi. skritek dnes nepujde spat. hosi, tohle neni modelarina (se asi shodneme), to je rovnou umeni... kdyby to videl dali, proda tekouci hodiny a pujde do exilu
wolff
Píšu strašně moc!

uz se tesim na dalsi fotky :-D :-D
Mira
Veterán fóra

RRC - Range Rover Crabbic

Obrázek

pár foto ZDE
wolff
Píšu strašně moc!

covece z vetsi dalky to vypada o moc lip :OK: a co ta voda neni to jak houba kdyz prijedes z jezdeni :-D ty zakladni tvary uz tam jsou :FINE:tak jeste par hodin prace a bude to vychytany ;-)
Fanda 9
Píšu hodně

to je přesně jedna z těch pěknejch fotek,kdy člověk fakt znejistí a říká si-"je to model,nebo opravdový auto?" :-D
wolff
Píšu strašně moc!

:-D :-D :-D :OK:
Mira
Veterán fóra

jo jo prdelky prdelky

samosebou ze se to rozmocilo, takovy nedustojny bylo jak se rozpustily ty fixy :-D montazni pena drzi, karton je jak houba. v zimnim obdobi se nacucna karoserie zpevni mrazem.

:-D:-D:-D hele Wolffe ja s tim nechci jezdit dyt to vypada jako Kolardova hasicska Liazka. uz s tim nic delat nebudu maximalne dovybarvim voskovkama blinkry. no mozna kdybych na to vzal tmel... :-D ne ... je to krivy a taky asi velky. to vis, maloval jsem to na karton tlustou fixou, obrizl to zvenku, taky se mi to pri lepeni rozlezlo :-D vono je to ve finale tak 1:9. halt ostrovni miry..
poschlmartin
Píšu hodně

Hele je to dobrý. Takhle nějak začínal Nivák když mu bylo 6 a vypadalo to stejně dobře, ale on jako frajer dělal kulatější - dělal Nivu. Pravda je, že když vezmeš laminátovou pryskyřici rozmícháš s tvrdidlem a natřeš, tak ten karton krásně nacucne a vytvrdne v tom papíru - takhle jsem začínal na AMU http://poteam.rajce.idnes.cz/AMO_F15_-_ ... C06512.jpg

A když do ohybu dáš trochu toho vlákna z vnitřní strany a vyžtužíš to AL profilama tak je to nezničitelný a ani tak těžký to není...
wolff
Píšu strašně moc!

zdar stepixi preju ti k tvym dnesnim narozeninam hlavne zdravi a hodne postavenejch modelu aut :BYE: ;-) :FINE: :CIAO:
wolff
Píšu strašně moc!

kluci nemate nahodou doma nekdo 2,2 bedlocky potrebuju 2 kusy abych je nemusel lepit :-p :YOP:
Mira
Veterán fóra

tyYyy voe tady mame mrtvo. stranku jsem zabil rrc, abych vas napruzil du najit dalsi karton a udelam co... Zetora ctyricitku.... dyz mi to tak de :-D...

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“