Zadne svetla zo stavebnice obsahovali len predny a zadny duralovy diel a medzi nimi volne lietajuce sklicko.
Plosny spoj ani ziadna elektronika pribalena nebola.
Takto vyzera zadny diel, ktory som nahradil vlastnym hlbsim o cca 2mm a bez priecok medzi jednotlivymi svetlami,
sklicko som nepouzil vobec.

Je to urcene pre 3mm led a vadili mi dve veci, velmi vidiet ledku, ako bodovy zdroj svetla, ktore som pri takej kratkej
vzdialenosti medzi led-kou a sklickom nevedel dobre rozptylit. Druha vec, vytrcajuce nohy lediek + kable z kazdej
bunky svetla.Takze som si zo 6mm duralu vyfrezoval novu vanicku, hlbsiu, bez priecok medzi bunkami a len jednou
dierou na kable v strede. Tenky cuprexit na plosak som mal doma, smd led-ky pouzil opat odstrihnutim z pasu.
Led pasy sa mi osvedcili najviac, lebo som v obchode videl ako svietia a teda ci budu vhodne, lebo sa mi stalo pri oranzovych led-kach - kusovkach, ze to boli cervene ledky so zltym sklickom, ale vysledok bol viac cerveny, ako oranzovy...SMD ledkami mam osadene len styri bunky, strednu mam cervenu odrazku.Plosak som po naletovani lediek a kablikov (velmi tenkych) opat natrel plastidipom , aby to nahodou pri dotyku s vanickou neskratovalo.
Do zostavajuce priestoru som vyrobil "plexisklove" paraboly zfrezovanim kolimatorov tusim pre standardne ledky

Na nich som este vyfrezoval osadenie pre nacvaknutie do protikusu vanicky svetla. Natrete tamiya clear farbami a pouzite smd ledky prislusnych farieb. Vysledok uspokojivy.