Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3
pudu něco zkusit :-p mam doma takovou dvousložkovou hmotu něco jako modelína a když to ztvrdne tak je to jak kámen na výstavě v německu stim lepily třeba i prasklý bloky motorů.Tak to zkusim užmoulat obtisknout a pak opracovat ;-)
Klingy píše:Nemáte někdo nákej nápad jak nebo z čeho na tohle udělat paraboly na světla?? Dik ;-)
Nu zkus udelat kopyto ze dreva a horkovzduskou nahrat PSH a zatepla to na kopito natahnout..pak obrousis, vyvrtas dle diody, upravis uvnitr- stribrny nastrik a jsou paraboly mam to tak a super
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
udělal jsem si ze dřeva formičky a ty vyplnil tmelem na auta pak broušení a pasování do kastle a potom jsem si do vrtačky dal frezku a ztrouhal jsem díry a výsledek a ještě zkouška diod
Z tohoto projektu mám velkou radost :OK: už se těším na dvoubarevný lak. Jen ty krytky přídavných světel doufám budou dole ... tyhle jsou takové hračkoidní