Tak jsem dneska udělal takovou prasáckou zahrádku bez svařovaní :-D udělal jsem sloupky z 5mm drátu provrtal a protáh 3mm drát,ze spoda na sloupky říznul závity,přišrouboval,a fofrpáskama sem přichitil děrovanej plech z poličky do koupelny kterou jsem našel na půdě :-D
uz to zacina vypadat k svetu a vypada to fakt krasne :FINE: , ale za me bych sundal tu rampu a treba prodlouzil zahradku a neco namontil na ni, tahle rampa se me proste nelibi
Jedeš jak pila,je to parádní.Na štědrej den hotovo? 8)
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
krásnej patrol moc zajímavě udělaný...ale já mam spíš radši starší typ... :tleskam:
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3
Parádní prácička, ty paraboly jsou naprosto luxusní. Jak se mi moc nezdála střecha, že je moc placatá, tak pod zahrádkou se to krásně schová a vypadá to supr. Jenom mi moc nesedí ta hrazda na nárazníků, připadá mi hrozně masivní, myslim, že tenčí kulatina by vypadala trochu líp. Nicméně nárazník jako takovej je taky luxusní.
**Honza** **Original since 1981** **#RTRCZ team driver**