cores
Sběratel

Re: *** OFF ROAD 1:1 ***

sWNáku gratuluju k legendě a blahopřeji k narozkám. Byl jsem v šourůmu LADA na Jarově a pohled do fungl nový NIVY je jako do minulosti.Má ale svoje kouzlo......
sWiNe
Veterán fóra

Díky, má šílené kouzlo :-) Ale když jsem pod tím ležel, každým cvrnknutím prstu jsem tvořil nové a nové díry v autě ... no asi se budeme muset pořádně s bráchou naučit svařovat :mrgreen: Když jsem pak sedl zpátky do Felicie, připadal jsem si jak v Rolce Roysu :lol: je to hodně specifické auto, budeme si muset na sebe nejdřív pomaličku zvykat .... Čendo nebreptej, cítím jak mi v duchu závidíš a chtěl bys jí taky 8)
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
PitaW
Píšu strašně moc!
Kontaktovat uživatele: WWW

:hura: :hura: :hura:
AXIAL SCX10:HPI GTI550, DSYS MDD90A,Spektrum DX3C,Tlumiče 100mm,Hitec HS-7954SH,Interco IROK,2x naviják,4950g
http://pitaw.rajce.idnes.cz/SCX10_Honcho-Jak_sel_cas/#
http://www.youtube.com/watch?v=DdOn6PrH ... lIKSWrnKoq
zila70
Píšu hodně

Je niva je paradni legenda:)))
Ja uz jsem bez meho Diipa WJ:((((
Ale mam uz zase neco noveho a pomalu ho zacinam ladit,ale je to zase tak na mesic nez bude aspon trochu podle mejch predstav:))))))
zila70
Píšu hodně

od soboty je doma a ja porad dokola sjizdim tyhle videa a hledam inspiraci,teeeee tu je:))))

http://www.youtube.com/watch?v=q_QqAOpS5l4

http://www.youtube.com/watch?v=HxTUz1j-weE
maztekk
Veterán fóra

Martine, na to ti serem :twisted: Hoď nějaký foto z dílny nebo jestli tam ještě nestojí :-D
zila70
Píšu hodně

maztekk píše:Martine, na to ti serem :twisted: Hoď nějaký foto z dílny nebo jestli tam ještě nestojí :-D

Az bude trochu jako Offroad:)))))
4"lift,Bilstein tlumice,35"STT pneu,17"SOFT8 disky,otevrene lemy,pevnostni narazniky,navijak a takove ty upravy aby to bylo k svetu.:))))
Je to Rubicon,takze vechny spery a odpojovaci stabik v zakladu.....
sWiNe
Veterán fóra

Kurde tak naše offroadové začátky jsou zatím samá perlička .... :mrgreen: krom toho, že furt bojujeme s přívodem paliva, měnili jsme čerpadlo a furt to nejede jak má ... no chuj s tym na to snad příjdeme .... ale v sobotu jsme chtěli jet na jeden místní offroad sraz (dvě noci jsem z toho nespal a furt žil na obláčku, jaké tam zajezdíme brutal cross country a bude to perfektní den) a jelikož je zatím bez značek, tak auto hodit na vlek na kterém se kdysi běžně vozila trialová niva. Situace to byla vskutku kuriozní, jako z grotesky … ovšem škody už tak vtipné nebyly. Zkrátka skončili jsme dřív, než jsme začali. Zub času se na vleku taky podepsal a při najíždění se propadla podlaha a auto zůstalo na břichu. Po pokusu o vycouvání se kolo tak nešikovně zaseklo za nosník vleku, že se ukroutila poloosa, rozlámalo víko i s ložiskem předního difu a lehce praskla i skříň difu a taky natrhla pneumatika. Auto z vleku jsme vyprošťovali minimálně hodinu.

Obrázek

Jak to u Nivky chodí s diferákama a poloosama jsem samozřejmě věděl, ale že to přijde až tak rychle (s autem máme najeto asi 5km) jsem opravdu nečekal :-D

Největší paradox je, že díly z trialové se v garáži válely doma pomalu deset let, a asi před měsícem se všechno odvezlo do sběru – obě převodovky, přední dif, kardany, celá zadní náprava, asi čtyři přední poloosy …… miluju Murpyho zákony ….

Ať žije LADA! :mrgreen:
RC AST 2018 - C2/Offroad Jeep Cherokee XJ, C3/Pro-Modified Ford F-350

Moravské ex-ŘEDITEL a Mistr Moravy 2016

#RTR.CZ TEAM DRIVER
aviaro
Častý přispěvatel

S nivetou pevný nervy ... :lol:
maztekk
Veterán fóra

Dneska přišel Discošce Ježura :-D
Obrázek
245/70R16 Dunlop Grandtrek SJ6 ;-)
zila70
Píšu hodně

Taky mam nové gumy a v patek prijdou z francie i disky:) 35/12.5R17:)
Obrázek
zila70
Píšu hodně

Uz aby dorazily z USA tyhle lemy,ty orig jsou hnusny
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Adam62_cz
Píšu strašně moc!

sWiNe píše:Kurde tak naše offroadové začátky jsou zatím samá perlička .... :mrgreen: krom toho, že furt bojujeme s přívodem paliva, měnili jsme čerpadlo a furt to nejede jak má ... no chuj s tym na to snad příjdeme .... ale v sobotu jsme chtěli jet na jeden místní offroad sraz (dvě noci jsem z toho nespal a furt žil na obláčku, jaké tam zajezdíme brutal cross country a bude to perfektní den) a jelikož je zatím bez značek, tak auto hodit na vlek na kterém se kdysi běžně vozila trialová niva. Situace to byla vskutku kuriozní, jako z grotesky … ovšem škody už tak vtipné nebyly. Zkrátka skončili jsme dřív, než jsme začali. Zub času se na vleku taky podepsal a při najíždění se propadla podlaha a auto zůstalo na břichu. Po pokusu o vycouvání se kolo tak nešikovně zaseklo za nosník vleku, že se ukroutila poloosa, rozlámalo víko i s ložiskem předního difu a lehce praskla i skříň difu a taky natrhla pneumatika. Auto z vleku jsme vyprošťovali minimálně hodinu.

Jak to u Nivky chodí s diferákama a poloosama jsem samozřejmě věděl, ale že to přijde až tak rychle (s autem máme najeto asi 5km) jsem opravdu nečekal :-D

Největší paradox je, že díly z trialové se v garáži válely doma pomalu deset let, a asi před měsícem se všechno odvezlo do sběru – obě převodovky, přední dif, kardany, celá zadní náprava, asi čtyři přední poloosy …… miluju Murpyho zákony ….

No, myslím že tohle se stát mě, nebo Lubošovi, tak ztoho už tak schnilýho plata moc nezbyde :D
Adam - SPEED Energy Team
- 1:10 LR Defender 90 DCC 006 -scale
- 1:10 LR Defender 90 - Offroad
http://adam62cz.rajce.idnes.cz/
maztekk
Veterán fóra

Super Martine, ty budou i na mém malém JK :tleskam:
Co říct prasátko, hlavně to nevzdávej :twisted: Já už měl taky párkrát na kahánku :-D
aviaro
Častý přispěvatel

Adam62_cz píše:
sWiNe píše:Kurde tak naše offroadové začátky jsou zatím samá perlička .... :mrgreen: krom toho, že furt bojujeme s přívodem paliva, měnili jsme čerpadlo a furt to nejede jak má ... no chuj s tym na to snad příjdeme .... ale v sobotu jsme chtěli jet na jeden místní offroad sraz (dvě noci jsem z toho nespal a furt žil na obláčku, jaké tam zajezdíme brutal cross country a bude to perfektní den) a jelikož je zatím bez značek, tak auto hodit na vlek na kterém se kdysi běžně vozila trialová niva. Situace to byla vskutku kuriozní, jako z grotesky … ovšem škody už tak vtipné nebyly. Zkrátka skončili jsme dřív, než jsme začali. Zub času se na vleku taky podepsal a při najíždění se propadla podlaha a auto zůstalo na břichu. Po pokusu o vycouvání se kolo tak nešikovně zaseklo za nosník vleku, že se ukroutila poloosa, rozlámalo víko i s ložiskem předního difu a lehce praskla i skříň difu a taky natrhla pneumatika. Auto z vleku jsme vyprošťovali minimálně hodinu.

No, myslím že tohle se stát mě, nebo Lubošovi, tak ztoho už tak schnilýho plata moc nezbyde :D

:lol: :twisted:

Myslím, že máš pravdu. Takový tóčo svět neviděl.

Jinak Martine, ty "tuningový" lemy na JK jsou příšerný, nezlob se na mě ... Origo tomu autu sedí, tyhle fakt né !

Zpět na „FreeKec“