maztekk píše:Martine, na to ti serem :twisted: Hoď nějaký foto z dílny nebo jestli tam ještě nestojí :-D
sWiNe píše:Kurde tak naše offroadové začátky jsou zatím samá perlička .... :mrgreen: krom toho, že furt bojujeme s přívodem paliva, měnili jsme čerpadlo a furt to nejede jak má ... no chuj s tym na to snad příjdeme .... ale v sobotu jsme chtěli jet na jeden místní offroad sraz (dvě noci jsem z toho nespal a furt žil na obláčku, jaké tam zajezdíme brutal cross country a bude to perfektní den) a jelikož je zatím bez značek, tak auto hodit na vlek na kterém se kdysi běžně vozila trialová niva. Situace to byla vskutku kuriozní, jako z grotesky … ovšem škody už tak vtipné nebyly. Zkrátka skončili jsme dřív, než jsme začali. Zub času se na vleku taky podepsal a při najíždění se propadla podlaha a auto zůstalo na břichu. Po pokusu o vycouvání se kolo tak nešikovně zaseklo za nosník vleku, že se ukroutila poloosa, rozlámalo víko i s ložiskem předního difu a lehce praskla i skříň difu a taky natrhla pneumatika. Auto z vleku jsme vyprošťovali minimálně hodinu.
Jak to u Nivky chodí s diferákama a poloosama jsem samozřejmě věděl, ale že to přijde až tak rychle (s autem máme najeto asi 5km) jsem opravdu nečekal :-D
Největší paradox je, že díly z trialové se v garáži válely doma pomalu deset let, a asi před měsícem se všechno odvezlo do sběru – obě převodovky, přední dif, kardany, celá zadní náprava, asi čtyři přední poloosy …… miluju Murpyho zákony ….
Ať žije LADA! :mrgreen:
Adam62_cz píše:sWiNe píše:Kurde tak naše offroadové začátky jsou zatím samá perlička .... :mrgreen: krom toho, že furt bojujeme s přívodem paliva, měnili jsme čerpadlo a furt to nejede jak má ... no chuj s tym na to snad příjdeme .... ale v sobotu jsme chtěli jet na jeden místní offroad sraz (dvě noci jsem z toho nespal a furt žil na obláčku, jaké tam zajezdíme brutal cross country a bude to perfektní den) a jelikož je zatím bez značek, tak auto hodit na vlek na kterém se kdysi běžně vozila trialová niva. Situace to byla vskutku kuriozní, jako z grotesky … ovšem škody už tak vtipné nebyly. Zkrátka skončili jsme dřív, než jsme začali. Zub času se na vleku taky podepsal a při najíždění se propadla podlaha a auto zůstalo na břichu. Po pokusu o vycouvání se kolo tak nešikovně zaseklo za nosník vleku, že se ukroutila poloosa, rozlámalo víko i s ložiskem předního difu a lehce praskla i skříň difu a taky natrhla pneumatika. Auto z vleku jsme vyprošťovali minimálně hodinu.
Jak to u Nivky chodí s diferákama a poloosama jsem samozřejmě věděl, ale že to přijde až tak rychle (s autem máme najeto asi 5km) jsem opravdu nečekal :-D
Největší paradox je, že díly z trialové se v garáži válely doma pomalu deset let, a asi před měsícem se všechno odvezlo do sběru – obě převodovky, přední dif, kardany, celá zadní náprava, asi čtyři přední poloosy …… miluju Murpyho zákony ….
Ať žije LADA! :mrgreen:
No, myslím že tohle se stát mě, nebo Lubošovi, tak ztoho už tak schnilýho plata moc nezbyde :D