Koupil jsem nový silnější PC a teď hraju ETS2 naplno. PC jsem koupil kvůli hře PlanetSide 2 především. ETS2 hraju znova a teď jako zaměstnanec. Prozatím šetřím a mám něco přes 600 000,-Kč. Nerad bych si půjčoval peníze je to dost zatěžující a mimo to se snažím jezdit bez GPS, tudíž o bloudění není nouze.
Zdravím Vás v druhé polovině roku.
Aktualizace dne 9.7 2013
Stáhnul jsem si zimní mod, který očividně funguje i v nové verzy hry. Bohužel cesty jsou tak "šmyklavé", že jsem zůstal vyset na D1 v kopci :-( Bude to chtít pohon 4x4 do začátku, ale na ten nemám úroveň :( Každopádně jsem musel zavolat Žlutý anděle, aby mně odtáhli. Teď mně zbývá trocha času na dodání zásilky. To bude jízda.

10.07.
Tak jsem si tu půjčku vzal abych nezapomněl vůz vlastně vidíte na fotce. Dnes si trošku máknu a rychle na pohon 4x4 a silnější motor pač jezdít 40km/h do kopce je děs.
13.7.
Malinko jsem si upravil tahač a hned borec mi vjel pod kola.

A to nejlepší nakonec. Nějak mi začal blbnout volant, pořád pocukává s tím se nedá jet rovně nebo i zatáčet. Občas potřebuju dva pruhy abych to někde neopřel.
14.7.
No asi bych si měl koupit nový volant a rovnou G27, ale nechce se mi utrácet cca 6500,-Kč za "nic". Zkusím myš, ale to není ono.