Rubicon-mě překecáš snadno :OK: ,příští pátek,sobota...(ale určitě by na noc byl lepší otevřenější terén než Orty,ale půjdu kamkoliv) Mira-už NIKDY mi nevolej takhle pozdě :evil: ,ono v tuhle hodinu většina lidí spí,mojí rodiny včetně :-(
neni tu odpovidajici smajlik.... se nepo.. nebylo ani deset. se mi stejskalo a ty se hned rozcilujes. dyz nechces aby ti lidi v noci volali, vypinej vyzvaneni, pripadne telefon.
bylo čtvrt na jedenáct,sorry ale jsou věco přes který vlak nejede,tohle jedna z nich.A uspím-li po skoro hodině nemocný dítě a někdo mi ho pak vzbudí,tak bych se fakt pos.al,jestli jsi tohle chtěl napsat.A kvůli lidem kteří nejsou soudní nebudu vypínat telefon aby se pak volající v případné nouzi dovolali.Asi tak.Ostatním sorry za zasírání vlákna. BTW-dnes pěkný poježdění,malá účast,ale bylo to fajn :OK:
Hm,tak to není úplně scale :-( ,teda je,ale není to moc velký,to je škoda.druhá verze by byla jak jsi říkal ty,plastovej"hard top" a ten tam shora nandavat.Jdu do dílny přemýšlet,a usušit Honcho.
a já pořád jak vymyslet kouli (kawalski má pěknou) a připojení káry a koukám wolff na to má turkokloubek a taky to de :-D dobrý. sem zvědav, co uděláš za budku. Jenom krabici, nebo bude nějaký lehký polní dělo? když je to vojenská policie, mohl bys udělat takový ty přívěsy jak v tom vozeji čuchací psy... :idea:
me to s tim psh docela chytlo, jsem zvedavej jak mi to pude dal, hodin prace to ale sezere neskutecne. sem mel rano hodku a stihnul sem si to akorat rozlozit, fixou namalovat dve cary a zase to sklidit :-D to neustaly mereni je peklo... ale je super jak to de od ruky a pomalu je videt co se jak rysuje, bezva. fakt dobrej pocit.
... akorat jsem naryhoval dvere, vydlabal diry na kliky, jeste mam kitovani... ale behem zitrka dodelam ty bocnice nacisto pak uz to zacnu spojovat a pujde to snaz, nebude tolik mereni. fotky dam k sobe, jen co bude co fotit