Váha na to má vliv, taky mechanický odpor. Máš dobře nastavenou zubovou vůli motor-převodovka? Samozřejmě jak jsi už psal, tak druh terénu, rychlost atd. atd.
Hilux na šasí Slick7 "TADY" Hilux "Žirafa" na SCX10 Hilux "KATONI" na TF2 "TADY" Crawlík Bullýk "RAJČE"
Tak sem slepej jak patrona :D koukal jsem na to včera a dneska na posledních pár příspěvků a tohle jsem přehlídnul :D Hiluxe mám s váhou taky přez 5kg ,ale ještě sem pořádně venku nebyl tak nevim na jak dlouho budu mít baterku.
můžeš mi prozradit víc o té zubové vůli motor-převodovka? :mrgreen: Motor jsem tam dal tak, aby nepřetlačoval ten spur, ale zároveň aby byly zuby do sebe co nejvíc zasunutý. namontoval jsem motor, povolil trochu ty dva šrouby, protočil to, aby si to sedlo a utáhl :mrgreen:
tak pak uvidíš, jak dlouho Toyota vydrží :mrgreen: Já jsem se těšil jak budu měsíc jezdit na jednu baterku a ono nic :mrgreen:
AXIAL SCX10 Defender D90 KAREL AXIAL SCX10 Mercedes Benz 3553 TRUCK TRIAL BOBINA 2.1
Já to dělám bez papíru prostě aby mezi zubem spuru a pastorku bylo místo a lehounce to mezi sebou "cvakalo". Samozřejmě spury nebývají 100% kulatý tak je lepší to překontrolovat na celým obvodu spuru.
Tak dneska jsme s Bobanem prozkoumali Horku nad Moravou a je tam supr asi 100 kopečků, kde se dá parádně přejíždět z jednoho na druhej :mrgreen: Vydrželi jsme tam snad 3 hodiny a ani jsme se moc nenachodili. Můžem tam něco vymyslet, vlezlo by se tam i 50 lidí :mrgreen: Nějaké fotky zde :arrow:
už jsem s bočním náklonem spokojenej :mrgreen:
A takhle to tam vypadá :!:
AXIAL SCX10 Defender D90 KAREL AXIAL SCX10 Mercedes Benz 3553 TRUCK TRIAL BOBINA 2.1