Bifi13
Častý přispěvatel
Kontaktovat uživatele: WWW

Re: FreeKec

Tak jsem už taky začal, když jsem vyrobil rám tak to bude kurňa velký :-D
Obrázek
Obrázek
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
wolff
Píšu strašně moc!

to jo nakladaky jsou uz takovy :-D :-D hele bifi preju hodne pevny nervy a at ti to jde :hura:
Bifi13
Častý přispěvatel

Wolfíku díky, jak jsem byl u tebe a ukazoval jsi mi ty malé u profily (ne ty sádrokartonářsý ), tak ty bych od tebe nutně potřeboval ;-)
Axial SCX10 Oshkos M-ATV
Axial nápravy Oshkosh Hemmt 6x6
http://bifi13cz.rajce.idnes.cz/Oshkosh_M-ATV_na_SCXu/
Tom60105
Píšu hodně

Bifi wole to bude obr..asi s vama nebudu kamaradit prerostle obludy..

To Wolf a Fanda: co je s vama?? kazdej tejden votravujete, pisete kdo pujde jezdit... najednou Wolf auto servis a Fanda MRTVEJ BROUK??!! To jako kdyz nemuze jeden, nejede ani jeden?? wocasnici co delate pres tejden??
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
wolff
Píšu strašně moc!

ja jsem rikal ze budu 2 mesice dlouho v praci takze není cas a auto bude mit up tak je v servisu a Fanda asi není doma naka dovca :-D to bifi jestli chces tak mi napis tak v 18 bejvam doma ;-)
Mira
Veterán fóra

sem mel misto range zacit rovnou delat taky nakladak pac koukam je to nejak in, zaspal sem dobu je uz jina moda nez 4x4...
Kawalski
Přispěvatel

To víš Míro teď frčí 6x6 nebo 3D tisk :-D
SCX 10 [ ][ ]=TOYOTA=[ ][ ] Fj62

http://frrnovak.rajce.idnes.cz/
bushman
Nově příchozí

Tak pánové, pokud chcete luxusní expedici, tak doporučuju z Vrábče zastávky po zelené k řece, odtud na Dívčák a oklikou zpět. Je to 9 km a dali jsme ji včera za tři hodiny. Užijete si všechno - bahno, potok (kdo nechce po cestě, může jet cca dva kilometry potokem), kameny, skály, výjezdy do vrchu... A nemusí se to jít ani celý, na těch cca třech kilometrech k řece se dá blbnout celej den, hlavně ten luxusní potok, bahno... A končí se u hospody, kde se taky začíná, takže kdo má pak hlad, nebo žízeň.... Můžu jen doporučit. Auta dostala zabrat, ale axík i tráboš to zvládly bez ztráty kytičky. Jen já párkrát hodil boudu, protože bez těch závaží v kolech to má stabilitu v náklonu na h...o :-)
Fanda 9
Píšu hodně

Tom-no právě mi to wotravováno už přestalo bavit :-( ,všichni u toho akorát sedí a koukaj,píšem si tu tři lidi dokola,ježdění se domluví max na Orty,tak budu taky jen tiše pozorovat a ježdění si snadno domluvíms Wolfem po telefonu,nikoho jinýho stejně neukecám.Ted jsem byl pryč,Wolff servisoval,tak se to sešlo.Takže když můžem sami jezdit dva jezdit,tak můžem i spolu nejezdit :-p Že jsem osobně neviděl Cherokee ve vodě mi mrzí :HOPS:
Mira-já taky koukám,že se to 6x6 nějak rozmáhá,ale je to jen přechodná moda,to přejde,stejně jako céčka,skateboardy nebo rozervaný džíny :-D Osobně sním o 8x8,ani by to nemuselo být scale,stačil by nějáký polo-trial,ale je to finančně dost náročný,a taky bych to sám nikdy neudělal.Klukům samozřejmě fandím,ale co se týče některých terénů vidím takové obludy jako velmi limitující pro jízdu,vše má své + a -
Bushman-to jsem tady psal aspon 3x jít od zastávky Vrábče po značce,nikdo se nikdy nevyjádřil...Osobně bych možná dal tu kratší variantu-po značce k řece a zpět,ale je mi to jedno.Každopádně jestli pojede Martin P. a Wolff(snad se někdo přidá),tak tento víkend jedu,a možná bych radši tu Vrábči,protože Kluk je fakt bez kapky vody 8o
Tom60105
Píšu hodně

Nuu staci se dohodnout.. ja jsem pro kazdej prostor..orty jsou porad dokola.. uz bych jel jinam.. ..po koupani cheera odeslo servo tak holt to co jsem koupil na navijak pouziji zase na rizeni... ale tenhle vejkend jezdit nejdu, jedu do Brna na Motosalon.. pristi tyden jedu poprve letos na chatu a budu komplet menit loziska... nuu a pak vejkend, kdyz se zadari ........bych nekam vyrazil..jinam nez orty!! a neber to osobne a pis kdyz nekam pujdete..nemuzu pokazde ale ted jsem byl kazdej vejkend..
a k Velkejm obludam... Nuu je to drahe je to velke je to krasne... ale dat za to 15tis a jezdit 6 mesicu a pak zase delat jinou boudu jako to delate vy..na to nemam..

jinak by chtelo zase vymyslet nejakou vetsi expedicku.. nejakej good napad..venku je super pocasko!!
Power Wagon Trial TRX 4 sport kit
Jeep Nukizer trx 4 sport kit
Axial scx24
Slash 2wd
Tekno 1/10 SCT410.3
LRP S10 Blast TC 2 Subaru Impreza
Traxxas Summit
Fendt 1050 Vario + Sklopka KRAMPE
http://tom60105.rajce.idnes.cz/
Fanda 9
Píšu hodně

V pohodě Tome,nic osobního :OK: Být tebou udělám si čas do tý Dubový-Přídolí k Poschlum,je to tam fakt velký a naprosto luxusní,a jak říkal Martin-až začne růst tráva,atd je po všem až do podzimu,takže toto bude poslední možná příležitost pojezdit tam.
Jinak pokračuji na Defenderu-stále brousím tu Wolfovu zebru-šílenost,pak zakitovat,lak a udělat z Honcha podvozek o 33 cm rozvoru,nárazníky a strojit kastli,takže na dlouho ještě zábava...
wolff
Píšu strašně moc!

jak pise Fanda Dubova byla super uz dlouho jsem nezazil tak peknou expedici v paradnim terenu na Aljasce a potkali jsme i medvěda ale byl cernej asi hryzly :-D jenom skoda ze nejelo vic aut :-( doslo i na caste vyprostovani coz me velice bavilo :hura: :OK:
Mira
Veterán fóra

vsimli jste si tu jak Lee delal na kseft toho cervenyho defendra alias rock crawler? naprosto paradni vec, jednoduse udelany a za par dni to koupil nakej brazilec...

me to inspirovalo jak naroubovat sasko pod range. stale s tim bojuju, teda v hlave, kdybych k tomu sed tak by se to asi nejak poddalo :-D ja ale moc premejslim. velmi vazne uvazuju, ze kastle sundavaci proste nebude. ale uz vidim jak sem v pulce ortu dojezdil az zapichnu klacik na nespravne misto a budu potrebovat dilnu, abych sundal boudu. je to dilema. :-D

mam tak zasranou anginu, ze u toho ani nemuzu sedet abych to konecne dotah a JEZDIL.
aby Fanda neplkal :-D ja bych jezdil az bych brecel. ale dezolatni stav podvozku neumoznoval soubeh funkci a tak holt pauziruju. o to vetsi bude comeback :-) ... uz veru mnoho nezbyva snad jen tech penez co do toho musim poslat.. :-( ... zivot je otazkou priorit :-)
Fanda 9
Píšu hodně

dnes jsem při broušení řešil to samé-jestli to udělat jako nešvar lexanek a dát sponky do boudy,což by mi nevadilo u crawlera,nebo trialovky,ale u scalu,když do toho dá člověk nějákou práci,by to prostě nebylo pěkný...Takže za cenu malinko složitějšího sundavání to udělám"ala Merkur",nebo si prostě vyrobím svůj přípravek-klíč-šroubovák,který mi to vše usnadní.
poschlmartin
Píšu hodně

Zdar borci.
Tak uz je to definitivni. Dne 23. brezna si Vas dovoluji pozvat do Dubove (jak uz bylo receno, mozna letos naposled) na scale loveckou vypravu.
Pujde o klasickou expe bez pevne danych teamu, bez zasahu rukou jen auta, auta, lana, najezdy, navijaky... Spolecny start a snad i cil.
Podel cele trasy bude "na dostrel" ruzna divoka havet v meritku, za ulovene se povazuje pouze takove zvire, ktere ridic nalezne a ke kteremu jakozto lovec dojede a vozem se zvirete dotkne (netreba srazit jako srnku na silnici). Ulovek logicky pripadne tomu, kdo se dotkne prvni. Druha faze je ulovek nalozit (na auto, karu apod.) a dovezt zpet na start, respektive do cile. Z tohoto duvodu jsou zvirata ve 2D, tudiz se daji stosovat na sebe. Podel trati bude cca 50 zvirat, takze bude co lovit. V kalistich naleznete divocaky, na pastvinach srnci, proste bude co hledat. Pro orientaci: sedici zajic meri kolem 40 cm = 4 cm scale kdesi v trave do 5ti metru od dane trasy. S jelenem je to snaze obevit, o to hure se k nemu pujde dostat. A stika taky nebude uplne na melcine... A i ten medved bude nekde cihat na svou korist!
Pro kladne ohlasy bude basa aj spekacky. A i ta buchta a pro nejuspesnejsiho lovce (pocitano na dovezene kusy) je pripravena lahev sampiana...

Zpět na „Jihočeský "Ortolez"“