miker píše:Zdravím, mám takový delikátní problém.
Vždy když s jakýmkoliv autem zastavím tak se mi s ním nejde rozjet, jako by mělo zatáhlou ručku, výjímkou jsou rozjezdy z kopců, kdy motor přetlačí sílu, která ho brzdí.
Když se na mapě s vozidlem poprvé rozjedu, tak je vše OK vesele si jezdím do doby, než se zastavím na místě (např při tankování, nebo když si nestihnu podřadit v bahně, vlastně při jakémkoliv zastavení), poté se při každém rozjezdu aktivuje nějaká brzdná síla díky níž se nelze opět rozjet, akorát se mi dusí motor (jediná šance jak se rozjet je být z kopce, nebo se rozjíždět s pomocí navijáku).
Jsem už celkem bezradný, hru jsem zkoušel přeinstalovat a bez úspěchu. Používám volant logitech G27 a jezdím s manuální převodovkou. Hru mám bez jakýchkoliv módu v základu, tak jak mi to steam naservíroval.
Pokud jezdíš originál 4.2.15 tak je to problém hry, slibuji že při další aktualizaci to upraví. Já mám G27 a kvůli tomu jezdím legasy, ta je v pořádku. Na legasy si ji přeinstaluješ přes steam vlastnosti a nastavit v betaverzi na legasy build 2015-01.02. Tam volant a hlavně řazení a spojka chodí v pohodě a nebo počkat jestli se to po aktualizaci která je v očekávání srovná.