Nevím čemu se směješ, je to krásný showcar a ta barvička :OK: Mě by na zahradě teda nevadil :tleskam: Je dobře když mají lidi stará auta, aspoň nás ty Eu normy jentak nevytlačí :hura:
200SCX je na podvozku od axialu? :mrgreen: Pokud vim posledni vyrobenej model v rade je S15 ;) Ja tem novejsim nejak nemuzu prijit na chut.. proste kolem roku 90 mely auta jinej design kterej mam rad.. a o to vetsi sranda je kdyz takovou starou pixlou vyklepes frajirka v novym bmw :mrgreen: Jen teda momentalne nejezdim.. pracuje se na zastavbe motoru.. puvodni nejak nesnes muj styl jizdy v kombinaci se vsema jeho upravama :?
Si to už moc nepamatuji, přece jen co mám Lancii tak drifty nesleduji, začalo to rally a teď čuchám k offroadu. Máš pravdu a já jsem zase mimo myslel jsem S14
Kdyby člověk mohl mít tak všechno co by chtěl, být ten z mnoha vyvolených :-( [youtube_url]http://www.youtube.com/watch?v=g3KXlB4zzxI[/youtube_url] Takových libových car by byl dlouhý seznam :YOP: Já už si jeden sen splnil a teď už když pán z B...... dá, splním si i druhý a tím budu muset skončit, páč chci ty auta udržovat v co nejlepším stavu, což delta na to zatím čeká :|
Naposledy upravil(a) maztekk dne 10.05.2013 22:08, celkem upraveno 1 x.
(Dominik Brant) I Love You Defender OFF- Mex-II Land Rover D110 Zebra OFF- Axial Scx-10 Isuzu trooper truggy ON- Xray T3 Brushless 8,5T Rally/Drift ON- Tamája M-01 Rally Eurgle 2,4ghz a atd. :)
tak jsem taky hodím své autííí :D dostal jsem se na druhé místo v rozjíždce ale autí nevydrželo poslední kolo :(( vytrhl jse dolní držák motoru RZV.:telefon ale ted už čeká na Tymákov :BYE:
Mex by RC MODELEX/ LAND ROVER DEFENDER 110 (renovace) TAMIYA TA-01 (škoda fabia,subaru wrx sti, a ještě něco :D) TAMIYA FF-01 RWD??? :) my LIVE is RC RALLY... !!! :3