dnes mi z modelexu dosli nove beadlocky 1,9ny 6 Lug Wagon. po nahodeni som vsak zistil, ze potrebujem zvacsit negativny offset, chytaju mi riadenie. potrebujem pridat ca 4-5 mm...jedno riesenie je vymenit povodny diel (montuju sa priamo na osku bez hexu) za nieco taketo s vacsim offsetom:
http://store.rc4wd.com/1922-6-Lug-Steel-Wheel-Hex-Hub-6-Offset_p_2742.htmline ma zatial nenapada (okrem toho, ze si dam diel spravit nejakemu sustruznikovi), preto otazka - uz tu niekto nieco podobne riesil? skusal som hladat, ale zatial nic...vdaka za kazdy tip...
...tak jedno sialene riesenie vzhladom na pokricilu hodinu - ked som unasac hodil na prednu stranu disku tak, ze matice isli do vnutra disku, tak medzi ne na stotinu milimetra zapasoval Slickov hex :-D nie je tam ziadna vôla, otvor pre os v hexe krasne licuje s otvorom v unasaci. Drzi ako prilepene 8o no, na to, ze je to zadarmo... S 10 mmm hexom to oproti origo diskom pridalo ca 5 mm.

berta mi medzicasom dal tip na vysustruzenie podlozky + dlhsie sroby, takze po sviatkoch zhanam sustruznika.