Novy UPDATE je live! :tleskam: :BYE:
:arrow: http://www.oovee.co.uk/forum/topic/1068 ... le-update/
Tommy4683 píše:Dobrá zpráva - mapa Bridge funguje i po updatu na nejnovější verzi - ten akorát zvláštním způsobem prohnul úvodní menu obrazovku - vypadá to zvláštně...
Tommy4683 píše:Dobrá zpráva - mapa Bridge funguje i po updatu na nejnovější verzi - ten akorát zvláštním způsobem prohnul úvodní menu obrazovku - vypadá to zvláštně...
jaryn píše:Zdravím přátelé, SNÍM či BDÍM
ta dnešní aktualizace s tou dopí...ou úvodní obrazovkou je jako normální? To snad nemyslej vážně! Místo toho aby opravily " hranatý louže", zrcadlový "skloefekty" v blátě (něco jako průhlednost do spodních vrstev) atd.... tak udělaj ptáky na troubení, světlušky a dojebou obrazovku,přidaj kameru na střechu auta (někdo si to sice přál ,ale pochybuju, že takto)?? Neříkejte mi, že ta obrazovka je fakt jejich nápad. To musí bejt nějaká zrada. Člověk čeká na aktualizaci, kdy se něco někam konečně pohne, myslí si svý (každej se někdy utne) a ono přijde toto? Řekněte mi někdo, že se mi to jen zdá. Prosím. J.
V12 píše:Tommy4683 píše:Dobrá zpráva - mapa Bridge funguje i po updatu na nejnovější verzi - ten akorát zvláštním způsobem prohnul úvodní menu obrazovku - vypadá to zvláštně...
Ako to vyzera s blatom ? Ide UAZ zaboreny do bahna az po okna ako po dialnici, alebo iba stoji na mieste a bezmocne toci kolesami ? Dufam, ze to druhe.
Inak mapu Bridge som musel prerobit, bola az prilis narocna. Prave prebieha upload, zajtra by mala byt na spintires.nl.