no, já nevím. eště jsem se neptal, stále to ladím. Montuju kola a žena se ptá: Ty se někam chystáš o víkendu? - Nevím, jen montuju Ona: no já jen že koukám a děláš servis, to je vždy před výpravou. Co máš za lubem? ;-) zatím mlčím. Máme zítra výroči ženitby, tak musím naklusat s pugétem.
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
Hanku nedělám, jak říkám. Ladím to do neděle. Vezmu všechny auta, pokud pojedu. Bullet musím krapet zpomalit. Buď jen 3S a původní pastorek, nebo 2S a 15z pastorek. Je to neříditelná bestie. To je tak na rozmlácení auta. Nějak to dopadne.
HPI WR8 FF Gymkhana
HPI Bullet
HPI Blitz
Axial Score
SCX 10 I - Jeep Rubicon
SCX 10 I - Toyota Hilux "Hradní střela"
SCX 10 II - Jeep Cherokee - 4x4, 4 Litres
Axial Bomber
Slick7/Toyota - The powerful HiLux 3.0-litre Turbo Diesel
jo vezmi všechno a hlavně sebe.. :OK: s Bulletem ti jezdit nebudu si ho rozbij sám dravce.. jen si ho prohlidnu ze všech stran..už pomalu střádám do kasičky :hura:
Pěkné výrazné autíí Rosto, ty pruhy tu šedivou myšku pozvedly o level nahoru. Moc se mi líbí ty gumy, velikostí jsou akorát jsem zvědav na jejich ostrý test. Vyměnit ještě ten provizorní přední nárazník a není co řešit, odolné auto do Brd :OK:
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima
líbilo se mi co mas na tvem Honchu=černá 3D střecha..ale zase by se nám auta motali a tak sem zvolil zelenou.. s naraznikem pocitam a uz ho mam slibenej ;-)
Vše se dá upravit nejde tam o nic jen si to užít ;-) . K té kastly Rosto tu 3D střechu si tam klidně hoď mě to neva a hlavně jí stejně možná časem budu měnit za tu Toyoutu ;-)
Gerard - Axial Wraith Božoléé power
Prcek- Axial Scx10 (Honcho)
Ať je léto, nebo zima v Brdech je vždy prima