Náklady spojené s reklamací můžeš chtít po prodávajícím uhradit. Jen je to dobré zmínit už v průvodním dopise. A pak poslat třeba sken podacího lístku mailem.
Pokud se nic nezměnilo za dobu, co jsem mimo obchod, tak jo. Samozřejmě pokud jsou to účelně vynaložené náklady související s reklamací. Pokud jim to tam dovezeš osobně a najmeš si na to vrtulník, po cestě se stavíš na oběd v Hiltonu a dáš si tam i masáž, tak to asi neklapne :)
Jen tak dál chlapi, udělejte vše pro to, aby se výrobce na celou výrobu regleců a dalších drobností vykašlal a pokračoval na lukrativnějších zakázkách, kde mu takové situace ani zdaleka nehrozí. Ono to není žádná činnost ke zbohatnutí a je jen krůček od situace, kdy to výrobce utne, protože to nemá zapotřebí. Po některých příspěvcích zde bych se na to osobně vykašlal už dávno - a ne pro to, že to někdo kritizuje, ale vysloveně lže a kecá a svoje průšvihy hází na někoho jiného. Ohánějte se tím, že na všechno máte právo a takovými drobnostmi, jako je svědomí a morálka, se vůbec nezabývejte.
Koneckonců je to věc vás a výrobce a nic mně do toho není. Jen věřím, že těch spokojených je drtivá většina.
Kupujte reglecy z číny, tam jsou reklamace vyřizovány na počkání a mnohdy pošlou nový reglec ještě dříve, než se vám ten současný pokazí.
Proč by se měl vzdát svých práv na úhradu poštovného? Koupil zboží, u kterého výrobce/prodejce deklaruje určité vlastnosti a pokud je výrobek nemá nebo přestal mít, tak je právem kupujícího požadovat nápravu. Pokud je reklamace uznána, měly by být uznán i nárok na související náklady. Které by nevznikly, pokud by byl výrobek v pořádku. Pokud je reklamace neoprávněná, samozřejmě jdou související náklady na vrub kupujícího.
Nehrál bych si tady na falešnou morálku. Prodej a výroba není charitativní činnost, jde o zisk. Takže já osobně se jakožto spotřebitel a zákazník nehodlám vzdát svých práv a samozřejmě ani povinností. Za svoje peníze požaduju určitý stupeň kvality zboží a služeb.
Nechtel sem se zapojovat, ale to jak porad obhajujes vyrobce se mi uz nelibi. Je pravda, ze dost chyb udela uzivatel, ale kdyz auto zapnes a nejede to (pritom uz nekolik expe regl odjezdil), tak si akorat nasranej. Musis koupit novej regl a jeste obihavat veci kuli reklamaci.
Me ted dsys funguje, taky sem si jeden zkurvil sam prepolovanim a druhej utopenim, ale kdyz se tady neco klukum stane samo od sebe a muze za to regl, musej dat neco za postu a cekat nez se to vyreklamuje nebo mit zalozni regl a za tejden se to stane znova, tak bych byl taky nasranej.
Kdyby se tu pan vyrobce mohl zaregistrovat a podebatovat o tom co je lepsi a ...... tak by to bylo rozhodne poucnejsi nez aby si tu delal prostrednika a ve finale stejne vsichni vedeli ho...
Nevím, chápu že to člověka už pak dost mrzí když se to stane nebo dokonce když se to stane podruhý. Upřímně myslím že kdyby se zůstalo u starý verze, kterou mám já v mogovi a dokonce už se mi ji podařilo přepolovat a jede dál tak že by to bylo lepší..Svědčí to jen o tom jak vyladěný a odolný ty regly byly. Nový už podle ohlasů už na tom tak asi nejsou, ale proč tady sakra někdo řeší blbých 30kč max za poštu? to už mi přijde dost ujetý. Neřeknu kdyby pošta stála 150kč, ale nějakej 28Kč ? :roll:
jo za tu postu to neni tolik, ale ty starosti s tim, musis se na tu postu dostat, pak cekat co ti rekne vyrobce a nejezdit nebo proste mit nebo poridit nahradni regl
nemluve o tom, ze kdyz se ti to stane v pulce nejaky delsi expe, tak musis auto donest a ne kazdy je zrovna lehky
Naposledy upravil(a) Tommys dne 24.11.2011 15:26, celkem upraveno 1 x.
v mym prvnim příspěvku na týhle stránce jsem apeloval na vrácení peněz,ale nikoliv za poštu ale za regl,kdyby se mi to po týdnu co se vrátil regl z reklamace znova rozbil.tak už budu chtít zpátky peníze,a s těma penězma za poštu jde jenom o princip a pokud na to mám nárok tak si to zaplatit nechám.
Každej prodejce s tim musí přeci počítat...
A to jak Boriku pořád obhajuješ výrobce už mě taky začíná nudit,ve vší úctě k panu výrobci si myslim že výroba réglů asi nebude tak ztrátová,zadáčo dneska nikdo neudělá nic !!
Tak tady netvrď že to dělá jen proto že ho to baví...
Borik píše:Jen tak dál chlapi, udělejte vše pro to, aby se výrobce na celou výrobu regleců a dalších drobností vykašlal a pokračoval na lukrativnějších zakázkách, kde mu takové situace ani zdaleka nehrozí. Ono to není žádná činnost ke zbohatnutí a je jen krůček od situace, kdy to výrobce utne, protože to nemá zapotřebí. Po některých příspěvcích zde bych se na to osobně vykašlal už dávno - a ne pro to, že to někdo kritizuje, ale vysloveně lže a kecá a svoje průšvihy hází na někoho jiného. Ohánějte se tím, že na všechno máte právo a takovými drobnostmi, jako je svědomí a morálka, se vůbec nezabývejte.
Nevim zda to bylo mineno na me nebo na nekoho jineho ale nejak sem nezaznamenal ze tu nekdo lze apod sem si jisty ze problem nebyl na moji strane mam k tomu nekolik svedku... ja preci nechci nic jineho nez napravu ten regulator je super dve brzdy exponen plyn rozmery vsechno super a za ty penize to nikde nedostanu... rika se dvakrat do stejny reky nevstoupis nebo jak to je... ja byl srdcar a vlastenec a vstoupil a zas to nevyslo ..po treti uz to riskovat nebudu... a mrzii me to nemysli si ze ne...
" Pitbull tires! ... other tires are a joke! " " Seru na poli , jezdím pro body... "
1. je potreba po kazdem nastaveni vsech parametru v jednom modu ukladat "prog" zvlast pro kazdy mod nebo vsechny 4 najednou?
2. pri jizde v pred, kdyz uberu na neutral, tak auto plynule dojete do zastaveni, ale kdyz jeste pred zastevenim zase pridam, tak nedriv ostre zabrzdi a pak se rozjede na pozadovou rychlost. mate tip s jakym nastaveni by to mohlo mit souvislost a jestli to jde minimalizovat/odstranit?