No...Včerejší ježdění opravdu super. Výsledky trialu perfektní a strašně mě bavil.....Chtěl jsem navázat na loňskou nulu v sekci jak u Plzeňáků ale bohužel byla nervozita na poslední desáté brance tak velká že sem jí brnknul 8o No tak snad jindy.....Kluci mě dávaj pěkně zabrat a jsou lepší a lepší.....U mě a u Petra je to furt stejné. Buď já a nebo Píta. A takhle je to dokola ;-) Teď sem mu ukradl dvě fotky, páč telefon sem včera zapoměl doma :-D :-D :-D Radši, to abych se lépe soustředil :OK: Po triálku zahlásil Píta něco o bahně a mě se postavili všechny vlasy na hlavě........Říkám si, tak jo a třeba tam ani žádné bahno nebude.....Hmmm šeredná chyba :-D No bylo to šílený, takovej bordel, fuj. No přece nebudu mít auto zasraný.....Zrovna já :-D Tak sem si chvilku jezdil v lese a kluci řádili k mému nepochopení :OK: Po patnácti minutách kouření a čumění sem namočil kolo a rychle ven. No to byl humus :-D Všechno to mlaskalo a teklo a fujjjj. No a pak sem ho tam teda rozjel taky.No to byl mazec, prostě paráda :BYE: Mám to holt trošku jinak no. Nechápu proč bych měl máčet auto ve vodě a nedej bože ještě ráchat v bahně :-I :-I :-I Ale teď už díky klukum vím že to ke Gázíkům patří a musím říct že to je žůžo :BYE: :BYE: :BYE:
Nazbrojeno sem měl od rána dobře

No a po výborně zdařelém trialu- první sekce 99b. a druhá jen 5b. se jelo tohle, pfuj :NO:

A tyhle dvě jsem ukradl Petrovi ;-) Tak se snad nebude zlobit :-p