Pro změnu opět něco prehistorického. :lol:
Na aukru jsem bez boje vydražil trosky něčeho, co kdysi býval Juggernaut II.
Kastle je v podstatě na odpis, toho člověka, kterej to tak dojebal, jsem 15x proklel a 5x na něj seslal woodoo.
Podvozek, pokud nepočítám plasty, zas tak špatnej nebyl, teda mechanicky.
Naštestí náhradní díly se daj ještě i dnes pořídit, takže mám skoro komplet nový plasty na podvozku jako obaly náprav, převodovka, bočnice a zejména to horní hlavní plato, jelikož původní díl byl děravej jak ementál, různě probroušenej, popraskanej a politej nějakym lepidlem, proste na odpis.
Teď vypadá jak novej.
Horší je to, jak jsem již řikal, s budkou. Nevím jestli tomu někdo předtím, než to vzal štětkou a Balakrylem dopřál nahřejvání autogenem a následně, aby ten lak lépe držel, upravil povrch rašplí (jako fakt). Nicméně toto už nedají dohromady ani 2 mraci. Takže bouda asi pude z domu a možna by u někoho dostala šanci jako apokalyptickej truck.
Protože původní jugoš už se špatně shání, asi použiju boudu z 350ky highlifta, která je až na pár detailů stejná.
Jugoš byl vlastně první Tamiya truck s touhle kastlí, pak to stejně jako hiluxe zrecyklovali.

K ty budce mám i masku a další doplňky, ale jelikož tuhle budku nepoužiju, tak sem to neřešil.