Můj milí deníčku- další progeres na dráze :-D
Ve čtvrtek jsem přemýšlel co s těmi zákopy. Nic mě nenapadalo, ale tentokrát vznikl z naházené hlíny bagrem nedostatek kamenů a tak jsem tam půlhodiny obcházel a vyházel všechny větší kameny, které se vždy na něco hodí. Pak jsem malou lopatkou a hráběmi začal upravovat dráhu od mostem. Vykutal jsem nějaké cestičky. Všimněte si toho položeného menšího kamenu pod velkým kamenem :idea:

Ten jsem si tam dal jen tak, protože jsem chtěl zkusit jezdit po stěně. Parádní překážka, ale na stálo špatná. Prostě jen na zablbnutí :wink:

Jsem zvědavý na tento výjezd, až to bude mokré. Za sucha se to dá jezdit ze všech stran.

Dneska jsme tam šli s Mirdou, co dělal komisaře na závodech, máknout. Vzal jsem i kolečko a nakonec ho ani nepoužil a celkově jsme toho moc neudělali :lol: Dostali jsme chuť na trial a tak jsme zapíchli 3 branky do toho jakžtakš udělaného, dvakrát projeli tam a zpět a ten terén nás nadchnul. Začali jsme okopávat, rozhrabovat a odusávat různé cestičky. Sem tam nějaký kamen a při jízdě to bylo takto nahrubo udělané fakt super.
Rozhodl jsem se, že budu dělat pouze cestičky ze všech stran, občas nějaký kamen a ono to něco vytvoří. Dnešní trial jsem si hrozně užil. Terén byl nepředvídatelný. Na hranách se hlína sesouvala s autem, do výjezdů to hodně hrabalo, že jsme z GT550 jeli kolikrát na plný plyn mezi branky a díky tomu jsem zjistil, že u takto hrubého terénu se dá udělat nekonečno úhlů a tras a pak jen záleží jak se napíchaj branky :OK:
Tady je ta strouha.Dali jsme tam kvůli ztížení na trial pár kamenů do cesty a jak se říká - v jednoduchosti je krása. Samozřejmě to budu časem vše vypiplávat, ale chci, aby to do narozeninového závodu bylo co nejvíc průjezdné.

Já měl na 10 branek 52 bodů a Mirda 134 a Opačně 10-1 já 254 Mirda 313. To byl právě ten plný plyn :-D