DMR
Častý přispěvatel

Re: Volný pokec

Myslím že na akce které budem pořádat my s tím nebude problém. A kdybys chtěl s náma i jinam kde by to problém mohl být,bude li možnost tak ti něco půjčíme. Pak vyzkoušíš trial a stejně si něco pořídíš :-D :-D.
Karlos82
Nově příchozí

To je pořádná řeč.Moc rád se přidám.Jsem právě nováček v RC autech,tak jsem si pořídil Summita,že je to auto hodně do terénu.Ale časem bych si určitě taky pořídil nějaký to expediční auto,abych zapadnul.
SCX10 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon 4WD - Kit,Axial 55T(RC4WD 45T na zimu),regl AE-2,Flysky FS-GT3C 2.4GHz 3CH,
DMR
Častý přispěvatel

Tak to vítej mezi závislými. Sleduj forum a na příští akci se snad seznámíme. Co je u summita nevýhoda, že je hrozně široký Je to prostě Monster truck a třeba u nás v aréně si moc nezajezdíš bo se skoro nikam nevlezeš. Ale v lese místa dost.
Frenky
Častý přispěvatel

já jsem summita vždycky chtěl tak jsem si postavil něco podobného převodovku mám z něho a nápravy venom které mají uzávěrky takže to jako summit jezdí ale je to expe Jeep :OK:
tabbert
Častý přispěvatel

hlavně je moc rychlý :-( a na pomalo nemá výkon :-) prostě nemáš ten cit
RcCarsOstrava
bibo78
Přispěvatel

.
Naposledy upravil(a) bibo78 dne 14.04.2015 21:11, celkem upraveno 1 x.
.
Frenky
Častý přispěvatel

proč nemá při pomalé rychlosti výkon zdálo se ti u mně v poslední sekci že nemám výkon měl jsem v autě 6,5T stříďák a mám plus mínus stejný převod jako summit akorát moje auto bude asi těžší jediný problém summitu je velikost ale pro účely pro který je určený to je super auto :-I
DMR
Častý přispěvatel

No mě se líbil až ten průjezd po poslední sekci, když jsi tomu dal plné kule. Tak pelášit Jeepa jsem ještě neviděl. Možná by se divil i pan Ferrari :-D :-D :-D
tabbert
Častý přispěvatel

A ŘEŠÍŠ 1:10 NEBO 1:16 ??? ja mám 16, nemá dvourychlostku rozměrově je podvozkem jako ty naše 1:10 expedičky. POkud řešíš desetinu s dvourychlostkou tak souhlas, ale ta je opravdu už moc velká
RcCarsOstrava
Frenky
Častý přispěvatel

Já myslel že je řeč o desetině šestnáctina mně nikdy nezajímala není ničím zajímavá to bych si radči koupil E Revo
Karlos82
Nově příchozí

mám 1/10, právě že první rychlost je opravdu silná,a dobře se sní jezdí pomalu,druhá rychlost je rychlá,tak tu používám na přejezdy.i pomalé,abych ušetřil šťávu.taky si myslím,že po pár akcích budu chtít expedičáka,ale na ten se musí taky trochu našetřit penízků,vycinkal jsem se ze summitem,kupoval jsem nového,
SCX10 Jeep Wrangler Unlimited Rubicon 4WD - Kit,Axial 55T(RC4WD 45T na zimu),regl AE-2,Flysky FS-GT3C 2.4GHz 3CH,
Frenky
Častý přispěvatel

DMR píše:No mě se líbil až ten průjezd po poslední sekci, když jsi tomu dal plné kule. Tak pelášit Jeepa jsem ještě neviděl. Možná by se divil i pan Ferrari :-D :-D :-D

škoda že byl sníh auto celou dobu jenom hrabalo a skoro nejelo :-)
Frenky
Častý přispěvatel

Karlos82 píše:mám 1/10, právě že první rychlost je opravdu silná,a dobře se sní jezdí pomalu,druhá rychlost je rychlá,tak tu používám na přejezdy.i pomalé,abych ušetřil šťávu.taky si myslím,že po pár akcích budu chtít expedičáka,ale na ten se musí taky trochu našetřit penízků,vycinkal jsem se ze summitem,kupoval jsem nového,

Tak ho kuchni a postav z toho třeba Humra H1 1:10 a nemusíš nic kupovat a bude z toho super jedinečný expedičák
Tomhabmw
Píšu strašně moc!

Ale právě ten sníh od něj lítal božsky... :FINE: :FINE: :tleskam: :hura:
2 x CC Pajero ala Mrak...
CC ...Lada Niva
Liaz Dakar 85 1:10
TRX4 Defender..
MTS...
DMR
Častý přispěvatel

Karlos82 píše:mám 1/10, právě že první rychlost je opravdu silná,a dobře se sní jezdí pomalu,druhá rychlost je rychlá,tak tu používám na přejezdy.i pomalé,abych ušetřil šťávu.taky si myslím,že po pár akcích budu chtít expedičáka,ale na ten se musí taky trochu našetřit penízků,vycinkal jsem se ze summitem,kupoval jsem nového,

To je jasnačka. Zatím jeď s tím co máš a čas ukáže. My to taky různě lepíme :-D

Zpět na „DMR Aréna“