Díky, Díky a zade Díky. Moc si toho od vás vážím. Jediný co mě sere je že na jedný straně jak jsou dveře, no prostě mezi podběhama to tam je zvohlý trochu víc dovnitř. Na fotkách to skoro není vidět, ale z blízka to je dosti vidět a štve mě to. Já jsem to sem nechtěl psát. To byla ještě jenom laminátovka a já blbec jí dal na židli a táta jí omylem trochu přisedl, je to trochu srovnaný, ale když to je na CC-čku tak to je vidět no....
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Hele až to pofrčí po zemi, nebude to vůbec vidět. Věř mi... jak říká Pohlraich, drobná nedokonalost je znakem ruční práce. A ta se tady cení mnohanásobně víc než v kuchyni :tleskam: :FINE:
Jinak jak je to teď v barvě (Základový) tak se drobný nerovnosti úplně schovali a nejsou vidět. Já se tak těším na příští sobotu až to votestuje v pořádným terénu....
Jsem Jirka. 1:10 CC-02 Nissan Patrol GR Y60 Wagon 8) 1:1 Nissan Patrol GR Y60 Shorty Seru na body, jezdím po poli...
Oproti jedničce zase o level až dva vejš,moc pěkný :OK: Těším se na lak
Ford Bronco 1967 "Dědek" Home made šasi Ford bronco 1973-Špenát EVO III Home made šasi Toyota FJ 40 Home made šasi long zúžené nápravy Axial Mitsubishi Pajero CC-by Mrak v plným tuningu Xray T3 drift Hpi Blitz http://balu67.rajce.idnes.cz/
Malý nerovnosti neřeš,když tě něco bude srát tak to polož na zem a stoupni si vedle,pokud to bude vidět tak opravuj,ale pokud ne tak to prd :-) musíš to brát z pohledu ze kterýho se budeš dívat :-) nikdo nepoleze po čtyřech a zkoumat to,jooo ale jestli si takovej úchylák jako já tak po čteřech polezeš :-D to už je zase jiná písnička :-D ale pak je s tim o dost práce navíc,která je jen pro tvůj osobní pocit :-) jedno z jakýho konce to vezmeš ale už ted výsledek vypadá parádně,jak bylo výše psáno evo2 je o 200 % lepší než ta první :-)
ty vole je to stavba od nuly,co bys chtěl timhle tempem za pár let doženeš mraka :-D fakt je to hezký,tak už to neštuduj a hod to do barvy :-) a dej si záležet,zkaženej nebo odfláknutej lak je vidět o hodně víc než trochu ohlá kastle :-)