neserte mě, nebo dojedu s trialovou užovkovou vitaří moravskou legendou a ukážu vám, jak jezdí chlapi, kterým už rostou chlupy na bradě 8)
je fajn vidět to nadšení, ať vám to jezdí chlapi :tleskam:
sWiNe píše:neserte mě, nebo dojedu s trialovou užovkovou vitaří moravskou legendou a ukážu vám, jak jezdí chlapi, kterým už rostou chlupy na bradě 8)
maztekk píše:Neboj se Fando, jednou sem je roznes na kopytech a hned jsem nějaký mistr :-D Koukej si udělat čas příští neděli, budeme dělat Wraith, Bomber exhibici mezi brankami. Taky bych to viděl na nějaký hard výjezd jeden proti druhému, jak tady Josefh dával nedávno to video. Natáhneme mlíko a hurá na kopec :HOPS:
tomyprodejcz píše:Jen Ondro dojeď, lekce od mistra neuškodí ;-) . Jinak jak to tak čtu epidemie se úspěšně šíří :OK: já už mám Wraitha skoro pohromadě tak můžeme zařádit na těch výjezdech jako v těch večerníčkách od Pepy :FINE:
sWiNe píše:neserte mě, nebo dojedu s trialovou užovkovou vitaří moravskou legendou a ukážu vám, jak jezdí chlapi, kterým už rostou chlupy na bradě 8)
gweck píše:sWiNe píše:neserte mě, nebo dojedu s trialovou užovkovou vitaří moravskou legendou a ukážu vám, jak jezdí chlapi, kterým už rostou chlupy na bradě 8)
Hele, nevím jak na trati, ale s těma chlupama na bradě bych se klidně poměřil :hura: :-D :hura:
haiso píše:Ty voe vy jste banda se rechtam až v dalekých Brdech :-D :-D .. jeden trial a co to udělá s celou bandou jsme úplně rozhozeny 8o :-D
... a prodejci si mnou ruce ;-)
sWiNe píše:achjo .... s těmahle děckama bude ještě těžká robota ...
až vám dojde, že pyčo se píše zásadně s tvrdým, tak se můžem bavit ..
mě hrozně sere, že s váma nemůžu regulérně kámošit a drandit každý víkend ... tam bych se cítil fakt doma, se z vás vystříbřila jako fakt elitní partička téhle malé vesničky veprostřed Evropy
sorry za spam, baby jsou svině a utápím deprese u devátého piva sám v knajpě a čumím na fotky brdských wrajtů v bahně, kurva to je zoufalý večírek :lol:
hoši zdar, kdybyste potřebovali vědět, jaký dát olej do tlumičů, rád poradím, všemu rozumím nejvíc :mrgreen:
základ je probrat tu správnou taktiku